Cosmopolitan opskrift

Kategorier: Vin & spiritus  -  Nytår

Cosmopolitan opskrift 

Den ekstravagante cocktail Cosmopolitan er en drink med knald på både farve og smag. Hovedingrediens er vodka, mens den smukke farve er fra tranebærjuice og den friske smag fra appelsinlikøren og masser af friskpresset limejuice. Klassisk, smuk og sexet!

Cosmo Straight up

  • 2 cl Vodka
  • 1 cl Cointreau
  • 2 cl tranebærjuice
  • 2 cl friskpresset lime
  • Knuste isterninger

Vodka, Cointreau, tranebærjuice og limejuice shakes i cocktailshaker fyldt med knust is. Den skummende, pink cocktail sies over i store cocktailglas og serveres med lime-skive eller et festligt kirsebær.

Vin & spiritus
Drop champagnen til nytårsknaldet 

Festligt er det, når familie og venner en kende overrislet hopper ned fra sofaen og skråler 'Godt Nytår!', istemmer med snøvlede stemmer 'Vær Velkommen Herrens År' og lader den dyre champagneprop knalde op i loftet… Men der er et element i ovenstående, som er helt forkert. Og det er den dyre…

Læs mere
Vin & spiritus
Sådan tilbereder du 'The Fizz' 

Savner du inspiration til en frisk og lækker cocktail, så kig med her, hvor vi bringer en stribe fine opskrifter på The Fizz.

Læs mere
Vin & spiritus
Campari drinks 

Campari kan sagtens nydes rent med lidt knust is og citronskive, men vi bringer her en noget mere spændende måde at nyde sin røde passion på.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^