Pendel fra House Doctor
Bloomingville Pendel
Sengelampe
Stor LED pære

Styling: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Betina Hastoft.

Rösti med broccoli og mynte
Redaktionen

Fra Dansk Gartneri kommer her opskriften på et lækkert og grønt mellemmåltid, som er helt perfekt til madpakke og udflugt.

"Bag dobbeltportion og frys et par poser ned. Så er der altid sunde hapsere til en travl uge" opfordrer Gitte Heidi Rasmussen fra Sæson, der har udarbejdet opskriften. 

Ingredienser

  • 300 g broccoli buketter
  • 250 g ricotta eller hytteost
  • 3 æg
  • ½ dl chia frø
  • Revet citronskal fra ¼ citron
  • ½ dl hakket mynte
  • 50 g majsgryn (fx urtekrams)

Tilberedning 

  • Kog broccoli i ca. 3 minutter.
  • Hak de kogte broccolibuketter en anelse. Pisk ricotta og æg sammen og tilsæt broccoli.
  • Kom dernæst chiafrø, citronskal, mynte og majsgryn i, krydr med salt og peber og rør det godt sammen.
  • Lad det trække 30 min.  Bag dem som små pandekager ved middel varme i lidt smør eller olie.
  • Nyd dem lune eller kolde. 

Tip

De lækre rösti smager skønt som de er, men er en særlig delikat mundfuld med fx lufttørret skinke og brøndkarse.

 

Flere skønne opskrifter med broccoli

Opskrifter & råvarer
Opskrift: Klassisk iste

Der findes næppe noget mere forfriskende og læskende på en varm sommerdag, end is te. Mange af de iste man kan købe i supermarkedet, er så hvinende søde, at man ikke oplever den fine smag af te.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Nem vaniljeis

Nem opskrift på den lækreste hjemmelavet vaniljeis til fx pandekager, friske eller syltede bær.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrifter: Amerikanske spareribs på grillen

Grillede spareribs marineret med hjemmelavet bbq-marinade, grillede majs & aubergine, feta/melon salat med syltede jalapenos. Lækkerier inspireret af stolte amerikanske bbq-traditioner.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Pandekager med hjemmelavet vaniljeis og friske brombær

Brombær er i sæson og en helt enestående mundfuld sammen med lun pandekage og iskold, hjemmelavet vaniljeis.

Læs mere
Sommer
Madvarer i varmen

Når temperaturen uden for stiger, er det ekstra vigtigt at være opmærksom på, hvordan man behandler sine madvarer. Reglerne for hvordan du forbygger sygdomsfremkaldende bakterier, som salmonella, campylobacter eller andre bakterier, er enkle:

Læs mere
Sensommer
Blommesæson

Sensommeren er skøn og lige nu kan man nyde søde, saftige danske blommer. Blommer dyrkes i alle verdensdele, men mange blommeelskere mener, at vi i Danmark har nogle af verdens bedste på grund af det skiftende klima.

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Bagte blommer

Nyd dem som de er til den lille sult om eftermiddagen, eller brug den søde, runde frugt i kager og desserter. Og husk at sæsonens mirabeller og blommer også i høj grad har berettigelse i madlavninganden og blandt andet er helt fantastiske i fx salater eller som kompot eller chutney.
Her en nem...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Brownie med hindbær

Smagen af kakao, vanilje og hindbær i én lækker mundfuld! Her får du opskriften på sommerens lækreste kager, som kan være serveringsklare på en time.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
80’ernes superhotte ingrediens gør comeback

Det er kinakålens fine egenskaber i for eksempel wokretter, der giver den gamle klassiker en renæssance. Også inden for mad og råvarer bliver tidligere trends genopdaget. Et godt eksempel er 80’ernes superhotte ingrediens kinakål, der i 2013 får en revival i madlavningen. Brug for eksempel kålen i...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Quiz: Kender du navnet på melonen?

Søde, saftige meloner er en af danskernes fortrukne eksotiske frugter - eller grøntsager, for botanisk set kategoriseres meloner som grøntsager sammen med fx agurker, squash og auberginer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Ophæng med kroge

Ophæng med kroge

5 uundværlige køkkengadgets

5 uundværlige køkkengadgets

Køkkenrulleholder

Køkkenrulleholder

Interdesign

Interdesign

Nye Bøger
Pandemi i USA Viagra