Ferm Living Loungestol Desert
Izabel Camille 'Bohemian'
Rattan sofa
Fletstol fra Rivièra Maison
Panna cotta med lime tvist
Redaktionen

Panna cotta er en klassisk italiensk dessert i stil med flødebudding. Her med et frisk tvist af lime. Både panna cotta og limesauce kan med fordel laves dagen før. Beregn tilberedningstiden til ca. 1 time plus 3 timer på køl.

INGREDIENSER

Panna cotta:

  • 6 dl fløde
  • 100 g sukker
  • 1 stang vanille
  • 3 blade husblas

Limesauce

  • 5 lime
  • 1 spsk vand
  • 150 g rørsukker
  • citronskal
  • 1 spsk maizenamel opløst i 2 spsk vand

Pynt

  • Skiver af lime


TILBEREDNING

Panna cotta
Udblød husblassen i koldt vand. Kog fløden op med sukker og tag gryden af varmen. Del vanillestangen, skrab vanillekornene ud og kom dem i fløden. Gem stangen til rødgrøden.
Tilsæt den udblødte husblas i den varme fløde og rør til den er smeltet. Kom massen i en skål og sæt på køl 15 min. Tag skålen ud, rør i den og portionsanret panna cottaen i mindre skåle eller glas. Sæt glassene på køl.

Limesauce
Pres saften ud af 5 limefrugter og kog saften sammen med 1/2 dl. vand samt sukker til sukker er opløst. Limesaucen jævnes med lidt maizena udrørt i vand. Afkøles helt inden servering.

Ved servering
Fordel den kolde limesauce oven på panna cottaen. Pynt med skiver af lime.

Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hyldeblomstkogte nye kartofler med junigrønt

Fra Camilla Skov, den passionerede madskribent bag den populære instagramprofilen @vegetariskhverdag, kommer 'Vegetarisk i aften?' - en smuk og inspirerende kogebog til det vegetariske køkken. Her deler Camilla den dejligste, vegetariske opskrift med sæsonens nye kartofler og hyldeblomst.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Dyr take away hitter under Corona

Den har stået på en ordentlig omgang selvforkælelse under coronanedlukningen, når danskerne har bestilt take away, skriver take away platformen Hungry. Det er nemlig ikke kun antallet af bestillinger, der er steget markant. Der er også brugt langt flere kroner per ordre, der er tikket ind hos...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Thaicurry med spidskål

Spidskålen vinder frem i landets køkkener. Både hos kokkene og i hjemmene udgør det karakteristiske smalle kålhoved med de løse blade og den milde smag en større og større del af de daglige råvarer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Grilltid: Forel i urter og nye kartofler

Frem med havegrillen, sommeren er på vej. Med Le Creusets støbejerns plade slipper du for gris på grillristen, og med den kan du nemt både tilberede kød, fisk og grøntsager. Her en opskrift på forel i urter og nye kartofler.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Dip og dyppelse med hvidløg

Opskrifter på de dejligste dip og dyppelse til salater, brød og grøntsagsstave.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
DIY: 10 kreative idéer og opskrifter med lavendel

Den smukke, blå, duftende lavendel er en super anvendelig blomst. Den er smuk og dekorativ i haven, i krukker på altanen, i buketter og bundet i lavendelkrans. Lavendel tilføjer delikat smag og duft i sirupper, hvilket er en himmelsk oplevelse på croissanter og pandekager.

Af blomsten kan man...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
3 skønne franske salater

I Provence, såvel som alle andre steder i Frankrig, er salat en vigtig ret, som enten kan stå alene som en frokost- eller forret, eller som fungerer som tilbehør til fx ost, pølse eller paté.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Smagen af Provence

I Provence er det duften af maden, som bliver i hukommelsen. Det dufter af friske krydderurter, og man har smagen af gode oliven fra Nyons og de gode olivenolier på tungen.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Charlotte Nørgaards opskrift på slikkepinde

Slikkepinde kogt med drugesukker er den klassiske måde at fremstille slikkepinde på.

”Og det er samtidig den opskrift, der giver det bedste resultat, hvis du vil være sikker på, at dine slikkepinde bliver pæne, glatte og transparente. Druesukkeret forhindrer nemlig sukkeret i at krystallisere...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hvide asparges med hollandaise og pocheret æg

Sæsonens friske hvide asparges er en særlig fin delikatesse og en hel anden oplevelse end grønne. Her bringer vi Claus Holms opskrift, hvor de skønne asparges serveres med hollandaise, pocheret æg og lakserogn.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Stort drikkeglas

Stort drikkeglas

Kodanska glas

Kodanska glas

Rødvinsglas

Rødvinsglas

Drikkeglas Rivièra Maison

Drikkeglas Rivièra Maison

Shopping Nyheder
Interdesign

Interdesign

Mød det smukke Richmond-spisebord

Mød det smukke Richmond-spisebord

Naturtro kunstige blomster

Naturtro kunstige blomster

Støbejernspander Nicolas Vahé

Støbejernspander Nicolas Vahé

Nye Bøger
^