Opskrift: Camilla Plums appelsinsalat
"Husk at dressingen skal balancere de søde appelsiner. Den skal være syrlig af helst både æbleeddike og citronsaft. Fed grøn olivenolie, er det eneste der dur! Rigeligt salt og masser af friskkværnet sort peber skal der også til, mens hvidløg er godt, men ikke en nødvendighed.
Nyd appelsinsalaten som forret til alt med ris, cous cous og bulgur, og til lammekød, fisk, kylling eller kanin.

Ingredienser
- 1 kg søde appelsiner
- 2 rødløg
- Evt nogle bagte rødbeder i tynde skiver
- ½ dl olivenolie
- salt og peber
- ½ dl orangeblomstvand (Læs mere om orangeblomstvand hos Fuglebjerggaard.dk)
Opskrift
- Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i tynde skiver.
- Læg dem ud på et fad og rør dressingen sammen.
- Hæld dressing over og pynt med rødløg, oliven, radiser, granatæblekerne … og urter!