AVIVIR Baobab
Møbelkæde med Danmarks største <BR>udvalg af senge slår fast:<BR> Bæredygtighed og sundhed <BR>SKAL prioriteres
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar
Sugerør glas
Oksekødsfarserede tomater

Oksekødsfarserede tomater med krydrede courgetter på salatbund - 4875 kJ/ 1160 kcal.

opskrift fra Kostkompagniet

Oksekødsfarserede tomater

  • 270g magert oksefars (anden mager fars kan også bruges)

  • 1 fed presset hvidløg

  • 1 tsk frisk finthakket timian

  • 2 meget fintrevne gulerødder

  • salt og peber fra kværn

  • 4-6 tomater


  • Rør farsen sammen. Skær en tynd skive af tomaten i den ene ende (så de kan stå uden at vælte) og en lidt tykkere i den anden ende, så kernerne kan tages ud. Fyld oksefarsen i. Bag dem i ovnen på bagepapir ved 200C i ca. 25 min

    Krydrede courgetter på salatbund

  • 1 spsk olie

  • 1 spsk citronsaft

  • 1 spsk meget finthakket frisk timian

  • 1 fed presset hvidløg

  • 1 tsk. stødt koriander

  • 2 courgetter

  • salat i passende mængde og stykker, skyllet og afdryppet


  • Skær courgetterne i kvarter. Bland de øvrige ingredienser og vend courgetterne grundigt rundt i marinaden og over på en ovnfast fad foret med bagepapir og med skrællen nedad. Bages i ovnen ved 200C i ca. ½ time eller til de er møre og gyldne. Anret salaten på et fad og læg de bagte courgetter på – glem endelig ikke væden fra courgetterne, som dryppes ud over salaten.
    Det gælder om at få al saft og kraft med!

    Kartofler
    Hertil 5 kartofler på str. med æg kogt eller ridset diagonalt og bagt i ovnen i ca. 40 min. Pensel dem evt. med væden fra de oksekødsfarserede tomater og drys med salt og peber.




    Opskrifter & råvarer
    Opskrift: Smoothie med havre og ingefær

    Skal morgenmaden drikkes, kan det gøres med denne ’havre og ingefær smoothie’. Her en skøn opskrift med banan, der tilføjer lidt sødme til drikken.

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Opskrift: Overnight oats

    ’Overnight oats’ er til dig, der vil røre din grød sammen om aftenen med havregryn, hørfrø, skyr og vaniljepulver og glæde dig til at nyde den om morgenen med en most banan, grofthakkede mandler og blåbær.

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Opskrift: Morgengrød med frugtmos

    En herlig grød til både børn og voksne. God at starte dagen på, og lægger en god bund for en aktiv dag. Kan toppes med lidt hakkede mandler og friske bær - og skal det være ren forkælelse, så kom lidt ekstra sirup på toppen.

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Opskrift: Grød med æble, kanel og mandler

    Go classic med denne ’retrogrød’, der smager af barndom, og som vores bedsteforældrene serverede den. Opskriften er udarbejdet af Fuldkornspartnerskabet, som har toppet den skønne, mættende grød med æble, kanel og hakkede mandler.

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Krydrede kødboller

    En skøn ret, der dufter herligt og luner på en kølig dag.

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Opskrift: Granola

    Gylden, sprød granola med sunde ingredienser. Brug den som topping på yoghurt, koldskål, greenies, smoothies og chiagrød - eller spis den med plantemælk på eller drysset på en salat. Det er overraskende godt!

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Tranebærsyltetøj

    Tranebærsyltetøj er en alsidig lækkeri, og kan blandt andet nydes som tilbehør til æbleskiver, is, risalamande, tærter, lagkager, pandekager og vafler. Men den syrlig, søde syltetøj og også helt fantastisk til ost og vildt.

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Varm æbledrik med ingefær

    En ganske enkel opskrift på en super dejlig drik. God at varme sig på!

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Opskrift: Camilla Plums appelsinsalat

    Appelsinen er vinterens frugt; fuld af vitaminer og smagen af sommer. Brug appelsiner i marmelader, juice - og som her, hvor Camilla Plum deler sin opskrift på den dejligste appelsinsalat.

    "En altid forfriskende, dejlig salat gennem efterår og vinter. Kombinér appelsin med sprød cossalat, saftige...

    Læs mere
    Opskrifter & råvarer
    Langtidshævede havregrødsboller

    Disse skønne havregrødsboller, mætter godt og har god, saftig konsistens. Bollerne er langtidshævede og får af samme årsag en god aroma. De skal hæve på køl natten over.

    Læs mere
    Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
    Nyhedsbrev
    Shopping Nyheder
    Dæk et smukt bord

    Dæk et smukt bord

    Rødvinsglas

    Rødvinsglas

    Brunchbræt i egetræ fra By Brorson

    Brunchbræt i egetræ fra By Brorson

    Abella frokosttallerken fra Lene Bjerre

    Abella frokosttallerken fra Lene Bjerre

    Shopping Nyheder
    Ophæng med kroge

    Ophæng med kroge

    Støbejernspander Nicolas Vahé

    Støbejernspander Nicolas Vahé

    Spisestuestole hos BOBO

    Spisestuestole hos BOBO

    Opbevaringskasser til køleskabet

    Opbevaringskasser til køleskabet

    Nye Bøger
    ^