Minipizza Margerita

Minipizza Margerita

Minipizza Margerita 

... steak i pesto og aspargessalatUgens opskrift fra Kostkompagniet4857 kJ/ 1156 kcal

Ingredienser:

Minipizza Margerita
80g hvedemel
10g gær
Lidt under ½ dl vand
Salt
1 tsk honning
2 tsk olie
2 spsk parmesan
1 stort løg
2 dl moset tomat
10 soltørrede tomater
1 fed hvidløg
Oregano

Steak i pesto:
250g mager oksesteak
2 tsk pesto
Olie til stegning
Salt og peber fra kværn
Aspargessalat:
250g asparges
grøn salat
1 spsk olivenolie
½ spsk citronsaft
1 lille hvidløg
Salt og peber
Oregano
½ tsk honning

Fremgangsmåde:

Minipizza Margerita
Vand, gær, salt og honning blandes. Vend mel i og ælt dejen. Lad den hæve ½ time. Læg de soltørrede tomater i blød i kogende vand i ½ time. Varm olien op, skær løget i små tern og sauter det sammen med oregano og presset hvidløg til det bliver glasklart i farven. Hæld så tomat, salt og peber i. Ælt dejen igen og del den i to, som rulles ud til små tynde minipizzaer. Dræn de soltørrede tomater for vand og hak dem groft. Smør tomatsaucen på, drys de soltørrede tomater på og parmesanosten og et lille drys oregano til sidst. Bag dem i ovnen ved 250C i ca. 15-20 min.

Steak i pesto
Varm olien op og steg kødet ved høj varme efter ønske. Lige inden de er færdigstegte smøres pesto på kødet som steges med til sidst. Krydder med salt og peber.

Aspargessalat
Bræk den nederste del af aspargeserne lige der hvor den giver efter. Damp dem i 2-3 min. Skyl og afdryp salat i ønsket mængde og anret på et fad. Læg aspargeserne ovenpå og dryp med en marinade af olie, hvidløg, salt og peber fra kværn, citron, honning og oregano – smag den til inden den hældes over.

Tilberedningstid: Ca. 50 minutter

Opskrifter & råvarer
Opskrift: Lakridsmuffins med vanilje og hvid chokolade 

Det dejlige ved muffins er, at man nemt kan give dem den smag, man holder allermest af. Og for lakridselskere er lakridsmuffins naturligvis sagen.

Her er opskriften på de lækreste, bløde muffins, som kan dekoreres med smørcreme og lakridspulver, hvis man vil have den helt store lakridsoplevelse.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Lakridshåndværk i Bagsværd 

Der er ingenting som god lakrids, og er man rigtig lakridselsker, så går man ikke på kompromis med kvaliteten.

Det ved lakridsmagerne hos Bagsværd Lakrids, som fremstiller ægte, håndlavet lakrids af fineste kvalitet. Her produceres alt fra klassisk sød lakrids, saltlakrids og salmiaklakrids, til…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sådan laver du nemt lakridsbolsjer 

Hvis du er vild med lakridsbolsjer, så kan vi varmt anbefale, at du laver dem derhjemme. Det er ikke så svært, og med Urtegaardens opskrift på gammeldags lakridsbolsjer, så får du bolsjer, der slår både dameskrå, rustne søm og møtrikker, spejderhagl og brystkarameller med flere længder.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Chokolademousse med lakrids 

Er du på udkig efter en opskrift på en dejlig dessert mousse, så skal du prøve denne smagfulde nougatmousse fra Odense Marcipan, som kan dekoreres med sprøde chokoladehjerter med lakrids og rosa peber.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Lakridsispind med chokoladeovertræk 

Selvgjort er velgjort, og det gælder også hjemmelavede isdesserter og is på pind, skriver Odense Marcipan, som her deler opskriften på hjemmerørt is. Med Odense Marcipanmasse med lakrids kan du f.eks. nemt laver dine egne marcipan-ispinde med lakrids.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Teboller fra Thy  

Der er intet så skønt som dansk brød, så når det ikke står på top-10-listerne over verdens bedste bagværk, så må der være tale om en alvorlig misforståelse.

Tænk bare på vores rugbrød, det klassiske sødmælksfranskbrød med birkes, det robuste landbrød og det herlige, syrligsøde sigtebrød. Dertil…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hjemmelavede skumfiduser 

Hjemmelavede skumfiduser smelter i munden. De er bløde, søde - og kan slet ikke sammenlignes med de købte. Og så er de super nemme selv at lave!

Med 5 ingredienser og en halv time på hånden har du skumfiduser til hele familien. Her får du en detaljeret trin-for-trin opskrift.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Lakridsparfait med lakridssirup 

Lakrids fungerer rigtigt godt i isdesserter - ikke mindst i en fransk flødeparfait, som du her får opskriften på.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Få friskbagte scones på 1/2 time 

Blandt søde brød er der intet så dejligt som friskbagte scones, og på en kold vinterdag skal de naturligvis nydes som briterne gør det - med en stor kande te.

Scones er oprindeligt et skotsk brød, men var tidligere slet ikke så søde, som vi kender dem i dag. Tilbage i 1600-tallet blev de heller…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hot & Spicy: I januar fejres de stærke krydderier 

I januar fejrer madentusiaster over hele verden ’Hot and Spicy Food Day’ med fokus på køkkenets stærkeste krydderier, deres særlige egenskaber, der tilføjer de dejligste aromaer i maden. 

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^