Zinkbaljer
Shorts i bambuskvalitet JBS
Quilttæppe
Store runde solbriller
Minipizza Margerita

... steak i pesto og aspargessalatUgens opskrift fra Kostkompagniet4857 kJ/ 1156 kcal

Ingredienser:

Minipizza Margerita
80g hvedemel
10g gær
Lidt under ½ dl vand
Salt
1 tsk honning
2 tsk olie
2 spsk parmesan
1 stort løg
2 dl moset tomat
10 soltørrede tomater
1 fed hvidløg
Oregano

Steak i pesto:
250g mager oksesteak
2 tsk pesto
Olie til stegning
Salt og peber fra kværn
Aspargessalat:
250g asparges
grøn salat
1 spsk olivenolie
½ spsk citronsaft
1 lille hvidløg
Salt og peber
Oregano
½ tsk honning

Fremgangsmåde:

Minipizza Margerita
Vand, gær, salt og honning blandes. Vend mel i og ælt dejen. Lad den hæve ½ time. Læg de soltørrede tomater i blød i kogende vand i ½ time. Varm olien op, skær løget i små tern og sauter det sammen med oregano og presset hvidløg til det bliver glasklart i farven. Hæld så tomat, salt og peber i. Ælt dejen igen og del den i to, som rulles ud til små tynde minipizzaer. Dræn de soltørrede tomater for vand og hak dem groft. Smør tomatsaucen på, drys de soltørrede tomater på og parmesanosten og et lille drys oregano til sidst. Bag dem i ovnen ved 250C i ca. 15-20 min.

Steak i pesto
Varm olien op og steg kødet ved høj varme efter ønske. Lige inden de er færdigstegte smøres pesto på kødet som steges med til sidst. Krydder med salt og peber.

Aspargessalat
Bræk den nederste del af aspargeserne lige der hvor den giver efter. Damp dem i 2-3 min. Skyl og afdryp salat i ønsket mængde og anret på et fad. Læg aspargeserne ovenpå og dryp med en marinade af olie, hvidløg, salt og peber fra kværn, citron, honning og oregano – smag den til inden den hældes over.

Tilberedningstid: Ca. 50 minutter

Opskrifter & råvarer
Opskrifter: Amerikanske spareribs på grillen

Grillede spareribs marineret med hjemmelavet bbq-marinade, grillede majs & aubergine, feta/melon salat med syltede jalapenos. Lækkerier inspireret af stolte amerikanske bbq-traditioner.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Pandekager med hjemmelavet vaniljeis og friske brombær

Brombær er i sæson og en helt enestående mundfuld sammen med lun pandekage og iskold, hjemmelavet vaniljeis.

Læs mere
Sommer
Madvarer i varmen

Når temperaturen uden for stiger, er det ekstra vigtigt at være opmærksom på, hvordan man behandler sine madvarer. Reglerne for hvordan du forbygger sygdomsfremkaldende bakterier, som salmonella, campylobacter eller andre bakterier, er enkle:

Læs mere
Sensommer
Blommesæson

Sensommeren er skøn og lige nu kan man nyde søde, saftige danske blommer. Blommer dyrkes i alle verdensdele, men mange blommeelskere mener, at vi i Danmark har nogle af verdens bedste på grund af det skiftende klima.

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Bagte blommer

Nyd dem som de er til den lille sult om eftermiddagen, eller brug den søde, runde frugt i kager og desserter. Og husk at sæsonens mirabeller og blommer også i høj grad har berettigelse i madlavninganden og blandt andet er helt fantastiske i fx salater eller som kompot eller chutney.
Her en nem...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Nem vaniljeis

Nem opskrift på den lækreste hjemmelavet vaniljeis til fx pandekager, friske eller syltede bær.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Brownie med hindbær

Smagen af kakao, vanilje og hindbær i én lækker mundfuld! Her får du opskriften på sommerens lækreste kager, som kan være serveringsklare på en time.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Quiz: Kender du navnet på melonen?

Søde, saftige meloner er en af danskernes fortrukne eksotiske frugter - eller grøntsager, for botanisk set kategoriseres meloner som grøntsager sammen med fx agurker, squash og auberginer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Grillede ferskner med rosmarin & karamelliseret hvid chokolade

Fra Camilla Skov, den passionerede madskribent bag den populære instagramprofilen @vegetariskhverdag, kommer 'Vegetarisk i aften?' - en smuk og inspirerende kogebog til det vegetariske køkken. Her deler Camilla den dejligste, vegetariske opskrift på en helt eventyrlig sommerdessert med grillede...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Riviera Maison barstol

Riviera Maison barstol

Katteskåle fra Yamazaki

Katteskåle fra Yamazaki

Skoreoler - Flere størrelser

Skoreoler - Flere størrelser

Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Pandemi i USA Viagra