Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Lykkesmedens powerpot

Fra Sif Orellanas skønne livsstilsbog ”Gartnerinden & Lykkesmeden”, bringer vi her opskriften fra hendes regnbuekøkken: Lykkesmedens Powerpot ...

Fra Sif Orellanas skønne livsstilsbog ”Gartnerinden & Lykkesmeden”, bringer vi her opskriften fra hendes regnbuekøkken: Lykkesmedens Powerpot

4 personer

Ingredienser:
• 2 løg
• 3 fed hvidløg
• 500 g hakket kyllingekød
• 1 tsk spidskommen
• 2 laurbærblade
• 3 dåser hakkede tomater
• 1 spsk brun farin
• 1-2 friske røde chili (vi putter selv to i)
• 1 dåse kidneybønner
• 3 gulerødder
• 1⁄4 knoldselleri (eller 2 persillerødder)
• 200 g hakket savojkål
• salt og friskkværnet peber

Topping:
• fromage frais 10 %
• lidt kryddergrønt (en kvist persille, basilikum eller lignende)

Sådan gør du:
• Svits de finthakkede løg og hvidløg i olivenolien.
• Tilsæt kyllingekødet og svits det med i 5 minutter.
• Tilføj spidskommen, laurbærblade, hakkede tomater, brun farin, den finthakkede friske chili og kidneybønnerne.
• Lad retten simre i 10 minutter.
• Kom herefter de skrællede, ternede gulerødder, den rengjorte ternede knoldselleri og den hakkede savojkål i og lad retten hygge sig på blusset i en håndfuld minutter mere.
• Krydr med salt og peber og server den dampende varme pot med en skefuld fromage frais på toppen og evt. ledsaget af en portion ris.

Gartnerinden & Lykkesmeden
Opskriften er fra Sif Orellanas nye livsstilsbog ”Gartnerinden & Lykkesmeden”. Med den store, smukke bog får du Sifs kloge og helt jordnære råd og redskaber til, hvordan du kan få meget mere ud af livet. I bogen kommer hun omkring kost og sund livsstil, familieliv, job og karriere, tidsstyring og anvendelige ideer til, hvordan du får mere nærvær og balance i hverdagen.

Bestilling: Online>>

Opskrifter & råvarer
Opskrift: Cheesecake med lime

Denne syndige kage med den fine syrlige smag af lime skal gerne stå natten over.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Pandekager - Nemt & lækkert

I anledning af årets Pandekagedag den 25. februar bringer vi her opskriften på de dejligste, sprøde pandekager. De kan nydes med fx rårørte bær af frosne bær, vaniljeis, chokolade-nøddecreme eller muscovadosukker.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Fuldkorn

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at spise fuldkorn - men det allervigtigste ved fuldkorn er, at det giver brødet god krumme og masser af smag.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Derfor er bælgfrugter helt geniale

Hvis bælgfrugter ikke indgår som en væsentlig del af din kost, så skyldes det måske at du ikke ved, hvor nemt det er at tilberede skønne retter med bønner, kikærter, linser og ærter. At vælge bælgfrugter betyder nemlig ikke, at du på nogen måde skal gå på kompromis med smagsoplevelserne. Det betyder...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bagte rødbeder

Bagte rødbeder er en rigtig delikatesse, der egner sig godt som tilbehør til kødretter, men som også er en herlig appetizer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hvorfor er banankage mere populær end gulerodskage?

Med hele 424.000 søgninger var banankagen den mest søgte kageopskrift på arla.dk sidste år, og deres klassiske kageopskrift har faktisk bestridt førstepladsen siden 2014. Til gengæld er gulerodskagen, der tidligere lå nummer 3, fuldstændig røget ud af listen.
Dét kan jo ikke være rigtigt!...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Indisk butterchicken

Den lækreste møre, cremede butterchicken krydret med kardemomme, koriander, ingefær og garam masala. Hertil en forfriskende bananraita.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Grydebrød

Det flotte brød er langtidshævet, bagt i støbejerns gryde og har en super sprød skorpe og lækker blød krumme.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Broccoli- & porretærte

Nem opskrift på den lækreste broccoli- & porretærte. Lige til frokostbordet såvel som den lette middagsanretning.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sæson for rodfrugter

Farve, dufte og sødme er garanteret, når du laver mad med rodfrugter. Gennem vinteren er rodfrugter ikke kun en vigtig kilde til kostfibre, vitaminer og mineraler, men også helt uundværlige i vinterens skønne simreretter og som tilbehør til hovedretter i form af rodfrugtmos, råkostsalater, bagte i...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Ophæng med kroge

Ophæng med kroge

Velourpolstret stol House Doctor

Velourpolstret stol House Doctor

Riviera Maison barstol

Riviera Maison barstol

AURO økologisk bordpladeolie

AURO økologisk bordpladeolie

Nye Bøger
^