Lykkesmedens powerpot

Lykkesmedens powerpot

Lykkesmedens powerpot 

Fra Sif Orellanas skønne livsstilsbog ”Gartnerinden & Lykkesmeden”, bringer vi her opskriften fra hendes regnbuekøkken: Lykkesmedens Powerpot ...

Fra Sif Orellanas skønne livsstilsbog ”Gartnerinden & Lykkesmeden”, bringer vi her opskriften fra hendes regnbuekøkken: Lykkesmedens Powerpot

4 personer

Ingredienser:
• 2 løg
• 3 fed hvidløg
• 500 g hakket kyllingekød
• 1 tsk spidskommen
• 2 laurbærblade
• 3 dåser hakkede tomater
• 1 spsk brun farin
• 1-2 friske røde chili (vi putter selv to i)
• 1 dåse kidneybønner
• 3 gulerødder
• 1⁄4 knoldselleri (eller 2 persillerødder)
• 200 g hakket savojkål
• salt og friskkværnet peber

Topping:
• fromage frais 10 %
• lidt kryddergrønt (en kvist persille, basilikum eller lignende)

Sådan gør du:
• Svits de finthakkede løg og hvidløg i olivenolien.
• Tilsæt kyllingekødet og svits det med i 5 minutter.
• Tilføj spidskommen, laurbærblade, hakkede tomater, brun farin, den finthakkede friske chili og kidneybønnerne.
• Lad retten simre i 10 minutter.
• Kom herefter de skrællede, ternede gulerødder, den rengjorte ternede knoldselleri og den hakkede savojkål i og lad retten hygge sig på blusset i en håndfuld minutter mere.
• Krydr med salt og peber og server den dampende varme pot med en skefuld fromage frais på toppen og evt. ledsaget af en portion ris.

Gartnerinden & Lykkesmeden
Opskriften er fra Sif Orellanas nye livsstilsbog ”Gartnerinden & Lykkesmeden”. Med den store, smukke bog får du Sifs kloge og helt jordnære råd og redskaber til, hvordan du kan få meget mere ud af livet. I bogen kommer hun omkring kost og sund livsstil, familieliv, job og karriere, tidsstyring og anvendelige ideer til, hvordan du får mere nærvær og balance i hverdagen.

Bestilling: <link http: clk.tradedoubler.com _blank> Online>>

Opskrifter & råvarer
Opskrift: Chokolademousse med lakrids 

Er du på udkig efter en opskrift på en dejlig dessert mousse, så skal du prøve denne smagfulde nougatmousse fra Odense Marcipan, som kan dekoreres med sprøde chokoladehjerter med lakrids og rosa peber.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Lakridsispind med chokoladeovertræk 

Selvgjort er velgjort, og det gælder også hjemmelavede isdesserter og is på pind, skriver Odense Marcipan, som her deler opskriften på hjemmerørt is. Med Odense Marcipanmasse med lakrids kan du f.eks. nemt laver dine egne marcipan-ispinde med lakrids.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Teboller fra Thy  

Der er intet så skønt som dansk brød, så når det ikke står på top-10-listerne over verdens bedste bagværk, så må der være tale om en alvorlig misforståelse.

Tænk bare på vores rugbrød, det klassiske sødmælksfranskbrød med birkes, det robuste landbrød og det herlige, syrligsøde sigtebrød. Dertil…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hjemmelavede skumfiduser 

Hjemmelavede skumfiduser smelter i munden. De er bløde, søde - og kan slet ikke sammenlignes med de købte. Og så er de super nemme selv at lave!

Med 5 ingredienser og en halv time på hånden har du skumfiduser til hele familien. Her får du en detaljeret trin-for-trin opskrift.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Lakridsparfait med lakridssirup 

Lakrids fungerer rigtigt godt i isdesserter - ikke mindst i en fransk flødeparfait, som du her får opskriften på.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Få friskbagte scones på 1/2 time 

Blandt søde brød er der intet så dejligt som friskbagte scones, og på en kold vinterdag skal de naturligvis nydes som briterne gør det - med en stor kande te.

Scones er oprindeligt et skotsk brød, men var tidligere slet ikke så søde, som vi kender dem i dag. Tilbage i 1600-tallet blev de heller…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hot & Spicy: I januar fejres de stærke krydderier 

I januar fejrer madentusiaster over hele verden ’Hot and Spicy Food Day’ med fokus på køkkenets stærkeste krydderier, deres særlige egenskaber, der tilføjer de dejligste aromaer i maden. 

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Chili chokoladekage  

Prøv denne fantastiske opskrift på en chokoladekage med chili. Den er fra Lene Tvedegaards populære bog 'Den lille stærke om chili', som handler om de små stærke labaner, som er så sunde og fantastiske i både mad og kager.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Lamb Karahi 

Lamb Karahi er en skøn, traditionel gryderet med rødderne dybt forankret i det pakistanske og nordindiske køkken. Det er ikke nogen svær ret, men kræver at man tålmodigt lader den simre længe, så krydderierne kan give retten den fulde aroma.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Naanbrød 

Som tilbehør til krydrede retter, især fra det indiske og pakistanske køkken, er de flade, bløde hvedebrød, Naanbrød, helt perfekte.

Med deres neutrale smag tager de ikke opmærksomheden fra retten - og så er de ideelle, når det kommer til at søbe den sidste rest af tallerkenen. Nyd dem også til…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^