Tank top & t-shirt B. Copenhagen
Dansk Smykkekunst
Riviera Maison hos Rosen-Lund.dk
Stor LED pære
Louisas coleslaw
Redaktionen

Blandt lækkerier til julebordet bringer vi her Louisa Lorangs bud på en flot pink, sprød og spicy coleslaw med rødbeder, pastinak, persillerod og peberrod.
Få opskriften, og se også seneste nummer af magasinet Lorang & Co. som byder på masser af dejlige opskrifter, tips og idéer til julen.

Ingredienser til dressing:

  • 2 dl drænet yoghurt 10%
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. revet peberrod
  • 1 tsk. sukker
  • 2 spsk. citronsaft salt og peber


Ingredienser til salaten:

  • 2 rødbeder
  • 1 persillerod, skrællet
  • 1 pastinak, skrællet
  • 1/2 dl estragon, plukket og hakket
  • 75 g valnødder, hakkede
  • salt og peber

Desuden:

  • lidt hakkede valnødder og frisk estragon 

Sådan gør du:

  • Bland ingredienserne til dressingen, og smag den til med salt og peber.
  • Kog rødbederne i 10 minutter- de skal ikke være færdige, men stadig være rå.
  • Skræl rødbeder, pastinak og persillerod, og skær alle grøntsagerne i julienne (tynde strimler). 
  • Bland dem i dressingen med valnødder og estragon, og smag salaten til igen.
  • Anret salaten, og pynt med valnødder og estragon. Server straks.

Gratis julemagasin fra Lorang & Co.

Med den seneste udgave bringer magasinet, Lorang & Co., masser af dejlig inspiration, opskrifter og idéer til julen.

Læs seneste nummer af Lorang & Co. 

Opskrifter & råvarer
Opskrift: Gravad laks

Gravad betyder at indgnide rå fisk med salt, sukker, dild og krydderier. Efter 1-3 døgn trækkes væsken ud af kødet og giver fisken en helt ny konsistens og smag. Syltet fennikel kan med fordel laves på forhånd. Lav rigeligt, for de smager også dejligt i en frisk salat!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kanelboller uden mælk

Jul er duften af friskbagte kanel- og kardemommeboller. Og selvom du ikke kan tåle laktose eller mælk, så skal du ikke undvære de klassiske, svenske kanelsnegle.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Keto boller

Ketoboller eller stenalderboller smager helt fantastisk, har en dejlig konsistens og giver god og lang mæthedsfornemmelse og stabilt blodsukker. Ketoboller kan nydes som alternativ til rugbrød og dejlige med ost eller pålæg. Perfekt til madpakken, men også som skøn snack, når den lille sult melder...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hasselnøddeparfait opskrift

Fraer den svenske konditor og kogebogsforfatter Elisabeth Johanssons skønne opskriftsamling 'VILD med is', får du her opskriften på den lækreste hasselnøddeparfait.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Rød bagt salat med granatæbler

Fra Camilla Plums køkken kommer den smukkeste og lækreste salat med blommetomater, radicchiosalat, pebre og masser af smag.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Thomas Hermans Fougasse fra 'Feast'

Alle, der kender kokken Thomas Hermans professionelle karriere, ved, hvor meget det danske køkken og danske råvarer betyder for ham. Men med den nye kogebog, ’Feast’, præsenterer Herman et andet køkken, inspireret af andre kulturer, smage og traditioner fra varmere himmelstrøg, som også har en...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Spanske kødboller

Opskriften på krydrede, klassiske kødboller.

Læs mere
Efterår
Populære pastinakker og persillerødder

Efter at have været hensat til glemmebogen i en årrække, er de lyse, gulerodslignende rodfrugter; pastinak og persillerod, igen inde i varmen. En af årsagerne til røddernes stigende popularitet kan findes i tidens strømninger, hvor vi dyrker muligheden for at bruge sæsonens grøntsager og søger...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrifter: Nu skal dejen til honninghjerter forberedes

"Ingen juletid uden honningduftende, chokoladeovertrukne hjerter – så enkelt er det!" skriver Claus Meyer i bogen 'Meyers bageskole'. Men vil man nyde Meyers delikate honninghjerter til jul, så skal man i gang allerede i november, for fordejen skal have lov til at hvile mørkt og køligt en hel måned....

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Nye rødbeder

Det er nu man skal nyde friske rødbeder. For det er her i begyndelsen af efteråret, at de små runde rødbeder har en særlig sprødhed og sødme, som forsvinder, når vi når lidt længere hen på efteråret.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Naturtro kunstige blomster

Naturtro kunstige blomster

Skoreoler - Flere størrelser

Skoreoler - Flere størrelser

Katteskåle fra Yamazaki

Katteskåle fra Yamazaki

Køkkenrulleholder

Køkkenrulleholder

Nye Bøger
^