Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Italiensk kamsteg

Italiensk kamsteg med rosmarin - og kartoffelsalat med ristet grønt ...

Ugens opskrift fra Kostkompagniet er en skøn og krydret kamsteg, samt en let og lækker vinter-kartoffelsalat. Med følgende opskrift, får du en krydret og saftig steg, som meget vel kan serveres uden svær - hvorved du også får et mere fedtfattigt måltid ...

KAMSTEG
Ingredienser
• Kamsteg 1 kg
• 1 citron
• 1/2 spsk rosmarin
• 3 fed hvidløg skåret i splitter
• salt og peber

Tilberedning
Kamstegen marineres med saft fra citronen, rosmarin, hvidløg skåret i splitter samt salt og peber fra kværn:
• Befri stegen for svær og fedt
• Skær små "lommer" i stegen med en urtekniv og stik hvidløgssplitter heri
• Dryp med citronsaft, og krydder med rosmarin, salt og peber
• Læg sværen ovenpå stegen for at holde på saften - også selvom du ikke påtænker at servere stegen med svær.

Tilbehør ...
Servere evt. chutney eller relish til stegen - eller lav en hvidkål - kogt som rødkål med hvid balsamico og rørsukker - til et stykke med kold steg. Lad den fintsnittede hvidkål koge helt ind så den karamelliserer.

KARTOFFELSALAT
Ingredienser
• 5 kartofler på str med æg
• 3 gulerødder i skiver
• 1 hel squash i grove tern
• 1 hel bakke med halverede champignon
• 1 spsk olie
• 1 fed presset hvidløg
• lidt timian

Tilberedning
• Kog kartoflerne så de lige netop er møre og skær dem i skiver, lad dem køle af.
• Rist gulerødder, champignon og squash i olien med lidt timian, tilsæt til sidst hvidløget og sauter 1 minuts tid.
• Vend grøntsagerne og kartoflerne sammen.

DRESSING
• 1 ½ dl skummemælksyoghurt
• 1 ½ spsk provencesennep
• salt, peber fra kværn
• 2 tsk citronsaf
• 1 lille presset hvidløg
• 2 tsk reven løg
• 1 knivspids sukker

Bland alle ingredienser og smag til.


Opskriften er udarbejdet af

Opskrifter & råvarer
Camilla Plum: Iransk frugtsalat med safran og granatæble

Fra Camilla Plums smukke opskriftsamling 'Abracadabra - 1001 ret' bringer vi her opskriften på en eventyrlig juvelbesat frugtsalat, som passer perfekt til dessert - eller efter et iransk, indisk eller arabisk måltid. Den smukke og duftende frugtsalat kan spises som der er, den holder sig frisk i...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Fransk æbletærte

Blandt alle de dejlige æblekager der findes, må den franske 'Tarte Aux Pommes', være den ultimative. Fyldt med søde æbler og marcipan, og glaseret med abrikosmarmelade, får man den herligste smagsoplevelse på det franske søde køkken.

Løber tænderne i vand?

Læs mere
Efterår
Ristede kastanjer & kastanjefestival

Ristede kastanjer er en skøn efterårs delikatesse, og på Samsø fejres kastanjesæsonen med Kastanjefestival, hvor spisekastanjen og andre nøddesorter hyldes med smagsprøver, stemningsfulde boder og en snak om kastanjer. Spisekastanjer er nemlig en både sund og lækker snack, og fantastisk dejlig...

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Æblesolbærtærte

Her en tærte, som på herligste vis forener sæsonens frugt og bær i en himmelsk mundfuld!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Tanternes æblekage

Æbleplantager og villahaverne bugner af æbler, og der er absolut ingen grund til at lade dem gå til spilde. Vi deler vores allerdejligste æbleopskrifter, hvilket inkluderer denne super nemme og helt uimodståelige klassiske kage, som kombinerer de syrligsøde æbler med kanel.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Æblechutney

Har du æbler tilovers, så kan du bruge dem i middagsretter. Her får du en ide med æble udviklet af Nethe Plenge, som er kogebogsforfatter og rådgiver i panelet hos Stop Spild Af Mad. En skøn æble-chutney, som både er skøn til karryretter, svinekød, fjerkræ, ost og fisk.

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Krydderurtesalt

Har du friske krydderurter tilovers, så husk, at du kan få glæde af dem senere ved at fryse eller tørre krydderurterne. Af krydderurter, som fx timian, citronmelisse, salvie, mynte og estragon, kan du også fremstille din egen krydderurtesalt.

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Hyldebærsaft

I skovbryn, i hegn og i haven - hylden vokser overalt - og det er nu, de smukke sorte hyldebær skal plukkes, hvis du vil have hyldebærsaft til de lange vinteraftner. Af de smukke sorte bær, kan du nemlig koge en skøn, mørkerød saft, der smager helt fantastisk og er sprængfyldt med C-vitaminer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Kikærtebøffer og søde kartofler med sprød spidskålssalat

Skøn vegetarisk sensommerret med bøffer af kigærter, hørfrø, søde kartofler og fuldkornshvede, og med spidskål/æblesalat og yoghurtdressing til.

Læs mere
Sensommer
Æblepeberrod - Suveræn til stegt fisk !

Har du æbler tilovers, så kan du bruge dem i mange af efterårets middagsretter. Her får du en ide med æble, udviklet af Nethe Plenge kogebogsforfatter og rådgiver i panelet hos Stop Spild Af Mad.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Vinglas 'Ball' House Doctor

Vinglas 'Ball' House Doctor

Dæk et smukt bord

Dæk et smukt bord

Stort drikkeglas

Stort drikkeglas

Tallerken Roy Kirkham

Tallerken Roy Kirkham

Shopping Nyheder
Vasketøjskurv på hjul

Vasketøjskurv på hjul

Spisebordsstole

Spisebordsstole

Roy Kirkham tehætte Redoute Roses

Roy Kirkham tehætte Redoute Roses

Glasfad med låg ildfast

Glasfad med låg ildfast

Nye Bøger
^