Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Italiensk kamsteg

Italiensk kamsteg med rosmarin - og kartoffelsalat med ristet grønt ...

Ugens opskrift fra Kostkompagniet er en skøn og krydret kamsteg, samt en let og lækker vinter-kartoffelsalat. Med følgende opskrift, får du en krydret og saftig steg, som meget vel kan serveres uden svær - hvorved du også får et mere fedtfattigt måltid ...

KAMSTEG
Ingredienser
• Kamsteg 1 kg
• 1 citron
• 1/2 spsk rosmarin
• 3 fed hvidløg skåret i splitter
• salt og peber

Tilberedning
Kamstegen marineres med saft fra citronen, rosmarin, hvidløg skåret i splitter samt salt og peber fra kværn:
• Befri stegen for svær og fedt
• Skær små "lommer" i stegen med en urtekniv og stik hvidløgssplitter heri
• Dryp med citronsaft, og krydder med rosmarin, salt og peber
• Læg sværen ovenpå stegen for at holde på saften - også selvom du ikke påtænker at servere stegen med svær.

Tilbehør ...
Servere evt. chutney eller relish til stegen - eller lav en hvidkål - kogt som rødkål med hvid balsamico og rørsukker - til et stykke med kold steg. Lad den fintsnittede hvidkål koge helt ind så den karamelliserer.

KARTOFFELSALAT
Ingredienser
• 5 kartofler på str med æg
• 3 gulerødder i skiver
• 1 hel squash i grove tern
• 1 hel bakke med halverede champignon
• 1 spsk olie
• 1 fed presset hvidløg
• lidt timian

Tilberedning
• Kog kartoflerne så de lige netop er møre og skær dem i skiver, lad dem køle af.
• Rist gulerødder, champignon og squash i olien med lidt timian, tilsæt til sidst hvidløget og sauter 1 minuts tid.
• Vend grøntsagerne og kartoflerne sammen.

DRESSING
• 1 ½ dl skummemælksyoghurt
• 1 ½ spsk provencesennep
• salt, peber fra kværn
• 2 tsk citronsaf
• 1 lille presset hvidløg
• 2 tsk reven løg
• 1 knivspids sukker

Bland alle ingredienser og smag til.


Opskriften er udarbejdet af

Opskrifter & råvarer
Pretzels - Store, lækre, sprøde saltkringler

De store, flotte pretzels smager fantastisk, og er tilmed så dekorative, at de kan hænge og pynte i vinduet.

Pretzels er en kendt traditionel spise i lande som USA, Tyskland, Italien, Frankrig og Østeuropa, hvor de ofte sælges fra små boder på gaden.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Romkugler - En lækker, lille mundfuld

Mens vi venter på, at det bliver tid til hjemmebagte julesmåkager, så kan kan jo nyde disse små, tænderløbende lækre romkugler. Uhmmm!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrifter: Nu skal dejen til honninghjerter forberedes

"Ingen juletid uden honningduftende, chokoladeovertrukne hjerter – så enkelt er det!" skriver Claus Meyer i bogen 'Meyers bageskole'. Men vil man nyde Meyers delikate honninghjerter til jul, så skal man i gang allerede i november, for fordejen skal have lov til at hvile mørkt og køligt en hel måned....

Læs mere
Efterår
Populære pastinakker og persillerødder

Efter at have været hensat til glemmebogen i en årrække, er de lyse, gulerodslignende rodfrugter; pastinak og persillerod, igen inde i varmen. En af årsagerne til røddernes stigende popularitet kan findes i tidens strømninger, hvor vi dyrker muligheden for at bruge sæsonens grøntsager og søger...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sæson for rodfrugter

Farve, dufte og sødme er garanteret, når du laver mad med rodfrugter. Gennem efteråret og vinteren er rodfrugter ikke kun en vigtig kilde til kostfibre, vitaminer og mineraler, men også helt uundværlige i vinterens skønne simreretter og som tilbehør til hovedretter i form af rodfrugtmos,...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Krydret græskarsuppe med sprøde kikærter

Med det smukke Hokkaido græskar i sæson, bringer vi en nem opskrift på den lækreste, krydrede græskarsuppe udarbejdet af Anne Hjernøe og Ditte Ingemanns.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Linsesalat med tomat

Beluga linser er små og sorte linser med en mild nøddeagtig smag. Det er den mest delikate af linserne, og er samtidig fedtfattig og en god kilde til blandt andet kostfibre og protein. Baluga linser egner sig særlig godt som ingrediens i salater, fordi de ikke som fx grønne linser, bliver melede ved...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kogebøger - Bestsellere & nye udgivelser

Bag tidens bestsellere og nye bogudgivelser om sund kost og med skønne opskrifter, står en lang række anerkendte, inspirerende kokke og sundhedseksperter.

Her finder man bøger fra blandt andet Jane Faerber, Ann-Christine Hellerup Brandt, James Morton, Karina Baagø og Anne Van Der Merwede, der...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Camilla Plum: Iransk frugtsalat med safran og granatæble

Fra Camilla Plums smukke opskriftsamling 'Abracadabra - 1001 ret' bringer vi her opskriften på en eventyrlig juvelbesat frugtsalat, som passer perfekt til dessert - eller efter et iransk, indisk eller arabisk måltid. Den smukke og duftende frugtsalat kan spises som der er, den holder sig frisk i...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Fransk æbletærte

Blandt alle de dejlige æblekager der findes, må den franske 'Tarte Aux Pommes', være den ultimative. Fyldt med søde æbler og marcipan, og glaseret med abrikosmarmelade, får man den herligste smagsoplevelse på det franske søde køkken.

Løber tænderne i vand?

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Rødvinsglas

Rødvinsglas

Dæk et smukt bord

Dæk et smukt bord

Brødkurve i søgræs

Brødkurve i søgræs

Tallerken Roy Kirkham

Tallerken Roy Kirkham

Shopping Nyheder
Tapas skærebræt fra Nicholas Vahé

Tapas skærebræt fra Nicholas Vahé

Roy Kirkham tehætte Redoute Roses

Roy Kirkham tehætte Redoute Roses

Interdesign

Interdesign

Vasketøjskurv på hjul

Vasketøjskurv på hjul

Nye Bøger
^