Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels
Guide til de bedste madblogs

For første gang har FDB kåret Danmarks bedste madblog. Prisen går – måske lidt overraskende – til en weblog af en ung veganer.

For første gang har FDB kåret Danmarks bedste madblog. Prisen går – måske lidt overraskende – til en weblog af en ung veganer.

Det er madbloggen Månebarnet der ifølge dommerpanelet er Danmarks bedste madblog, fordi den – på trods af det snævre valg af veganske opskrifter – er fyldet med lækker mad og gennemarbejdede opskrifter. "Her er flotte billeder og man mærker i helt særlig grad bloggerens glød - her er virkelig tale om en blogger med en sag", skriver FDB om vinderbloggen.

Med konkurrencen ønsker FDB at sætte fokus på de mange danske madblogs, der kan inspirere danskerne til aftensmaden.
De 41 nominerede madblogs var først igennem et udskilningsløb, hvor brugerne af viskalspise.dk og læserne af Samvirke kunne stemme på dem. Herefter vurderede et dommerpanel de fem bedste. Og der var stor variation i det meget stærke finalefelt, som dommerpanelet skulle vurdere. Finalisterne bestod af:

Det skal smage af noget, som inspirerer til et sundere og slankere liv

Sarahskager.dk, har fokus på lækre amerikanske kager

Newyorkerbyheart, hjælper dig til lækker hverdagsmad med masser af passion

Gastromand, giver opskrifter på mad og drikke for mænd

Månebarnet, hvor man bliver introduceret til vegansk mad

Dommerpanelet bestod af kogebogsforfatter Katrine Klinken, ekspert i weblogs Trine-Maria Kristensen og madskribent på Samvirke Inger Houman Abildgaard.

Opskrifter & råvarer
Asparges favoritter

Med asparges er mulighederne mange. Asparges kan serveres med viaigrette sauce, hakkede æg og kapers, eller - ganske enkelt - med blot lidt god olivenolie, citron og friskhøvlet parmesan på toppen. Eller hvad med asparges viklet i røget bacon på havegrillen?

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Artiskoksalat

Nyd artiskokkens milde, nøddeagtige smag i denne lækre franskinspirerede opskrift på 'Salade d'artichauts'. Server de ristede artiskokker på en bund af artiskokcreme sammen med appelsin, pistacienødder og brøndkarse. Den delikate salat kan pyntes med med forårets stedmoderblomster, og nydes som et...

Læs mere
Forbrugernyt
Køkkenhjælp til kriseramte danskere: Sådan får du din mad til at række længere

For at hjælpe danskerne med at passe godt på maden i Corona-krisen, har Stop Spild Af Mad samlet en nyttig guide til, hvordan du får din mad til at række længere, hvordan du opbevarer din mad, portionsberegner og udnytter alle madrester.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bag med familien - 5 skønne, nye opskrifter

Bagning kan være en aktivitet, der samler store og små den næste tid, hvor mange danskere både skal få hjemmearbejdet og børnepasningen til at gå op i en højere enhed. Fuldkornspartnerskabet deler her fem nemme opskrifter, som du kan bage med børnene i køkkenet.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Hjemmebagte ostestænger

Sprøde grissini med ost er en lækker snack, oplagt til tapas - og overraskende nemme at lave.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Fuldkornspizzasnegle

Fra Fuldkornspartnerskabet kommer en nem opskrift på de lækreste pizzasnegle, som ikke mindst vil være et mega hit blandt børnene. Selvom de lækre snegle er bagt med både fuldkornslogomærket hvedemel og durummel, så lever opskriften ikke helt op til fuldkorslogoet. Til gengæld er sneglene en god...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Pølsehorn med fuldkorn

Bag lækre pølsehorn med fuldkorn til picnicturen og mellemmåltidet. Lune eller kolde – de smager skønt og er en dejlig mættende snack. Opskriften er udarbejdet af Fuldkornspartnerskabet, som skriver, at selvom de skønne pølsehorn ikke helt lever op til fuldkornslogoet, så er de stadig en god kilde...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Rugbrødsboller

Opskriften på de rustikke rugbrødsboller med knækket rug er udarbejdet af Fuldkornspartnerskabet.

Opskriften lever ganske vist ikke op til fuldkorslogoet, men er en god kilde til mere fuldkorn i hverdagen.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Fødselsdagsboller med hvid hvede

Fra Fuldkornspartnerskabet kommer en dejlig opskrift på skønne, bløde fødselsdagsboller. Denne opskrift lever ganske vist ikke helt op til fuldkornslogoet, men er en mulighed for at få mere fuldkorn ind i hverdagen. Disse er bagt med 100% fuldkornsmel, så du kan servere dem med lidt bedre...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Tortilla - Spansk kartoffelomelet

Sundt, lækkert og let måltid i en fart.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
5 uundværlige køkkengadgets

5 uundværlige køkkengadgets

Naturtro kunstige blomster

Naturtro kunstige blomster

AURO økologisk bordpladeolie

AURO økologisk bordpladeolie

Katteskåle fra Yamazaki

Katteskåle fra Yamazaki

Nye Bøger
^