Øreringe Dansk Smykkekunst
Vævede perlearmbånd
Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring
Designer Inspirations Boutique
Broccoli- og baconsalat
Redaktionen

Fra diætist Diana Kaisers 'Ned i vægt med LCHF' får du her alletiders sprøde og lækre mayonnaisesalat med rå broccoli, ristede bacon og solsikkekerner. Opskriften er en af bogens mange, der alle sporer dig ind på en livsstil med LCHF-kost, som kan hjælpe dig til stabilt blodsukker og samtidig at nå din idealvægt og holde den resten af livet - uden at lide afsavn.

Med den nemme, lille opskrift, har du hurtigt en super lækker, sund og meget mættende salat med stor smag.
Ingredienser

  • 1 stort broccolihoved eller to små
  • 2 spsk solsikkekerner
  • 1 pakke bacon i tern
  • 1 lille rødløg
  • 3 store spsk cremefraiche 38 %
  • 2 store spsk mayonnaise
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • Salt og peber

Tilberedning 

  • Del broccolien i små buketter. Rist solsikkekerner på en tør pande, til de tager lidt farve. Hæld dem over i en skål og lad dem køle af.
  • Steg baconen sprød på en pande. Pil løget og hak det fint. Bland cremefraiche, mayonnaise, eddike og løg sammen i en skål og krydr med salt og peber. Vend broccoli og bacon i dressingen og top med de ristede solsikkekerner.

TIP:
Du kan eventuelt koge broccolibuketterne let og lade dem køle af, inden du kommer dem i salaten, hvis du foretrækker det.

Ned i vægt med LCHF

LCHF står for 'Low Carb High Fat', og er en diæt, hvor der skæres ned på kulhydrater og skrues op for de fede ingredienser. Ideen er at få kroppen til at skrue op for forbrændingen af fedt, hvilket kroppen automatisk gør, hvis kosten indeholder få kulhydrater. Rigtig mange mennesker verden over, har haft stor glæde at denne type diæt, som på mange måder bygger på samme principper som KETO.

I sin bog forklarer Diana Kaiser, hvorfor denne form for kost virker vægtregulerende og hvilken indflydelse LCHF-kost har på helbred og trivsel. Bogen rummer endvidere gode råd samt et hav af ukomplicerede opskrifter på super lækre retter baseret på LCHF-principperne.

Bogen er udgivet på Politikens Forlag.

Opskrifter & råvarer
Opskrift: Kimchi - En koreansk delikatesse

Du har sikker hørt om den berømte koreanske delikatesse, kimchi. Men hvis du ikke har prøvet at lave din egen kimchi, så er du gået glip af en oplevelse.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sensommersalater

Det er bare med at få det bedste ud af de sidste lyse timer og de gode danske råvarer, inden efteråret for alvor rammer Danmark. Og der er intet, der kan give følelsen af sensommer som flotte salater med frisk dansk frugt og grønt.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Æblechutney

Har du æbler tilovers, så kan du bruge dem i middagsretter. Her får du en ide med æble udviklet af Nethe Plenge, som er kogebogsforfatter og rådgiver i panelet hos Stop Spild Af Mad. En skøn æble-chutney, som både er skøn til karryretter, svinekød, fjerkræ, ost og fisk.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kirsebær & blomme shake

Modne blommer og kirsebær er skønne at nyde som de er, men kan også bruges i en herlig smoothie!

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Hyldebærsaft

I skovbryn, i hegn og i haven - hylden vokser overalt - og det er nu, de smukke sorte hyldebær skal plukkes, hvis du vil have hyldebærsaft til de lange vinteraftner. Af de smukke sorte bær, kan du nemlig koge en skøn, mørkerød saft, der smager helt fantastisk og er sprængfyldt med C-vitaminer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hjemmelavet tomatketchup

Den første kendte opskrift på ketchup med tomat som grundingrediens - 'Love apples' - er fra 1812. Siden gik den krydrede tomatsovs under navne som 'katchup' eller 'catsup', som blev til vor dages 'ketchup'.

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Fransk pæretærte

Har du pærer tilovers, så har du her opskriften på den mest delikate pæretærte. Server den med en ordentlig klat cremefraiche - og gå direkte ind og fald om i en blød stol!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bruschettas

Super let og lækker anretning, hvor sommerens solmodne tomater rigtig kommer til deres ret. Her får du opskriften på skønne Bruschettas Classico.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Orientalsk pastasalat med sprøde grøntsager

Fra Lone Kjær, forfatteren til blandt andet 'Sund på den fede måde' kommer en herlig orientalskinspireret pastasalat med friske sensommergrøntsager og oksebøffer i strimler. Det er en salat med stor smag krydret med karry, ingefær, hvidløg, soja, koriander, peanuts og sesamfrø.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Wrap med røget laks og kålsalat

Fyld tortillaen med varmrøget laks og kålsalat, æbler, ristede mandler og friske krydderurter.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
5 uundværlige køkkengadgets

5 uundværlige køkkengadgets

AURO økologisk bordpladeolie

AURO økologisk bordpladeolie

Interdesign

Interdesign

Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
^