Studenterfest 2015

Kategori: Appetitten

Studenterfest 2015

Studenterfest 2015 

Endelig er de kommet igennem rækken af eksamener er det er endelig blevet tid til at fejre anstrengelserne med fest - og derefter en tiltrængt ferie ...

Endelig er de kommet igennem rækken af eksamener og det er endelig blevet tid til at fejre anstrengelserne med fest - og derefter en tiltrængt ferie. Her for du en stribe tips og ideer til festen. God fornøjelse!

Opskrifter udarbejdet af Arla.dk

• <link http: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter havregrynskiks-med--bagte-stilketomater _blank> Havregrynskiks med bagte tomater
• <link http: www.arla.dk opskrifter minisandwich-med-rejer-og-mynte _blank> Minisandwich med ost, rejer & mynte
• <link http: www.arla.dk karolines-kokken opskrifter roget-oksetyndsteg-pa-kartoffeltortilla-med-chili _blank> Kartoffeltortilla med chili
• <link http: www.arla.dk opskrifter mini-majsbrod-med-blaskimmelost _blank> Minimajsbrød med ost

Tips
Studenterfest i det fri, kan naturligvis holdes midt på dagen, så gæsterne også kan nyde solen og det gode vejr. Men festen finder nu bedst sted, når den lyse sommernat indfinder sig, så der kan pyntes festligt op med kulørte lamper i havens træer og flammende fakler rundt omkring, ja faktisk kan man skabe en helt eventyrstemning rundt om bordene og buffeten og feste mens solen går ned og månen står op...

Forberedelse
• Havregrynskiks kan bages længe i forvejen
• Kartoffeltortilla kan laves og skæres ud dagen før
• Røget kød bestilles i skiver fra slagteren
• Majsmuffins kan fryses
• Husk også fade med jordbær, kirsebær og melon

Borddækning
Maden til årets studenterreception er i små portioner, da det er en reception, og studenterne skal spise mad flere steder.
Maden til buffeten skæres ud i små firkanter, som er nemme at spise stående og med fingrene.
Stil firkanterne på servietbeklædte bakker i stedet for fade. Til mange gæster kan der være mere på bakker. Stil evt. firkanterne i papirmuffinsforme.
Når maden er meget farvestrålende, bør dug og porcelæn være ensfarvet, gerne hvidt.

Appetitten
Pizza med smag 

Det kræver ikke den store indsats, at lave pizzaer, som både smags- og ernæringsmæssigt overtrumfer de fede takeaway pizzaer.Her får du 10 x pizzaopskrifter !

Læs mere
Appetitten
Jordbærfristelser 

De røde bær er dejlige i både de traditionelle deserter, men kan også anvendes i en salater til et godt stykke kød...

Læs mere
Appetitten
6 nye sommerretter 

Her finder du inspiration til nye retter med sommerens råvarer. Sprit-nye opskrifter !

Læs mere
Appetitten
Meget mere Alle tiders Karoline  

Nu kun 149,00Masser af nye opskrifter på mormormad, nordisk mad, aftensmad på 30 minutter, børnelivretter, kager og Karolines egne livretter ...

Læs mere
Appetitten
Varme, kulørte supper 

Grøntsagsupper er gode at varme sig på, og så kan de tilberedes af alverdens grøntsager og i alverdens skønne farver. Hvid med blomkål, grøn med ærter, gul med karry og orange med gulerod...

Læs mere
Appetitten
Brunch 

Der kan som regel altid findes en anledning til at byde på brunch …

Læs mere
Appetitten
Let og lækker sommermad 

Et lille udvalg af lækre og lette sommerretter til hverdag og den lille sammenkomst ...

Læs mere
Appetitten
Godt i gang med kostomlægning 

Før du starter en kur er det vigtigt nøje at vurdere, om du har viljen til at gennemføre de ændringer af dine kost- og motionsvaner, som skal til for at det bliver en succes ...

Læs mere
Appetitten
Opskrifter på konfekt og kræs 

Julen er chokoladens højtid, og allerede tilbage i 1400-tallet kunne den bedre stillede del af befolkningen købe konfekt som fyldte chokolader, marcipan og kandiseret frugt på apoteket. I dag kan vi heldigvis alle nyde julens små himmelske mundfulde, og mange familier har særlige traditioner…

Læs mere
Appetitten
Smørret er tilbage  

Madprogrammer som ”Spise med Price” er med til at bringe smørret tilbage i de danske køkkener ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de…

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
^