Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring
Birk Denmark<BR>- Shampoo- og balsambar
Vasketøjskurv på hjul
Indret med 60’er-æstetik
Shopping: Hæld sommeren på glas og flaske
Shopping

Det er en både hyggelig og tilfredsstillende syssel at konservere sæsonens bær og frugter. Og når du hjemmesylter, kan du afstemme ingredienser og krydderier efter smag og behag.

Her får du godt grej til syltning.


Glasflaske med hvid patentlåg. 260 ml.
Hos: Gucca.dk

Holder til kogebogen fra Yamazaki.
Hos: BOXdeLUX.dk

Citruspresser fra Nicholas Vahé.
Hos: KAiKU.dk

Pilekurve med plastforing.
Hos: Karma-Shop.dk

På glas og flasker - André Spange Nabulsi.
Hos: Gucca.dk

Viskestykker.
Hos: Likehome.dk

Emalje balje fra Meraki.
Hos: KAiKU.dk

Flaskerenser fra Simple Goods.
Hos: KAiKU.dk

Sigte fra Nicholas Vahé.
Hos: KAiKU.dk

Glaskrukke fra Riviera Maison.
Hos: Rosen-Lund.dk

Rice skåle i melamin med låg.
Hos: BOXdeLUX.dk

Skål fra Riviera Maison.
Hos: Rosen-Lund.dk

Robust forklæde fra Organic Company.
Hos: KAiKU.dk

Målebæger fra Yamazaki.
Hos: BOXdeLUX.dk




Is-sæt til hjemmelavede is.
Hos: BOXdeLUX.dk

Syltedronningens Forråd - Helena Grayston.
Hos: Gucca.dk

Glasflaske fra Nicholas Vahé.
Hos: KAiKU.dk
 
Sensommer
Stop spild af mad: Har du æbler tilovers?

Tonsvis af æbler i danske private haver bliver ikke plukket, fordi danskerne ofte har hverken tid eller overskud til at plukke og indsamle deres egne frugter. Derfor opfordrer forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad til at man inviterer venner og bekendte til æblepluk, hvis man ikke har tid til at...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Tanternes æblekage

Æbleplantager og villahaverne bugner af æbler, og der er absolut ingen grund til at lade dem gå til spilde. Vi deler vores allerdejligste æbleopskrifter, hvilket inkluderer denne super nemme og helt uimodståelige klassiske kage, som kombinerer de syrligsøde æbler med kanel.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Æblechutney

Har du æbler tilovers, så kan du bruge dem i middagsretter. Her får du en ide med æble udviklet af Nethe Plenge, som er kogebogsforfatter og rådgiver i panelet hos Stop Spild Af Mad. En skøn æble-chutney, som både er skøn til karryretter, svinekød, fjerkræ, ost og fisk.

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Krydderurteeddike

Når sommeren går på hæld, er det tid til at høste de sidste, friske krydderurter i køkkenhaven. De friske urter er fulde af smag, og kan både tørres og fryses til vinterens retter. Urterne kan også hældes på flaske sammen med eddike, og allerede efter et par uger, har du din helt egne aromatiske...

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Krydderurtesalt

Har du friske krydderurter tilovers, så husk, at du kan få glæde af dem senere ved at fryse eller tørre krydderurterne. Af krydderurter, som fx timian, citronmelisse, salvie, mynte og estragon, kan du også fremstille din egen krydderurtesalt.

Læs mere
Årstidens råvarer
Sådan tørrer du krydderurter

Ved at tørre tiloversblevne krydderurter får du hjemmedyrket velsmag til dine supper, dressinger, kød-, fjerkræ- og fiskeretter, til vinterens bagte rodfrugter og kålsalater, og ikke mindst til din urtete.

Rigtig mange krydderurter og blomster egner sig til tørring, men ikke alle. Krydderurter...

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Hyldebærsaft

I skovbryn, i hegn og i haven - hylden vokser overalt - og det er nu, de smukke sorte hyldebær skal plukkes, hvis du vil have hyldebærsaft til de lange vinteraftner. Af de smukke sorte bær, kan du nemlig koge en skøn, mørkerød saft, der smager helt fantastisk og er sprængfyldt med C-vitaminer.

Læs mere
Sensommer
Sæson: Karl Johan

Svampen Karl Johan er en af de mest almindelige vilde danske svampe, og samtidig en af de mest eftertragtede spisesvampe. Læs her, hvordan du kan tørre svampen, så du kan nyde svampens lækre nøddeagtige smag i vinterens retter.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Kikærtebøffer og søde kartofler med sprød spidskålssalat

Skøn vegetarisk sensommerret med bøffer af kigærter, hørfrø, søde kartofler og fuldkornshvede, og med spidskål/æblesalat og yoghurtdressing til.

Læs mere
Sensommer
Fødevarestyrelsen: Spis ikke hyldebær rå

Opkast, diarré og kvalme. Det er blot nogle af de ubehageligheder man risikerer, hvis man spiser sensommerens saftspændte hyldebær rå. Til gengæld er det lille bær en delikatesse, hvis man tager de nødvendige forholdsregler.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Akacie dejskærer fra Nicholas Vahè

Akacie dejskærer fra Nicholas Vahè

Katteskåle fra Yamazaki

Katteskåle fra Yamazaki

Mød det smukke Richmond-spisebord

Mød det smukke Richmond-spisebord

Opbevaringskasser til køleskabet

Opbevaringskasser til køleskabet

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^