Quilttæppe
Strandtaske Rice
Tank top i bambus materiale
Kjole slå-om effekt og paisley print
Fettuccine med jordskokkecreme

Susanne Engelstoft Rasmussens skønne kogebog 'Pasta med passion' er fyldt med opskrifter på de dejligste pastaretter. Fra bogen bringer vi her opskriften på Fettuccine med jordskokkecreme, ristede svampe og sprødt drys. Det sprøde drys i form af ristet rasp, chips eller (for ikke-vegetarer) sprødstegt skinke, klæder denne bløde og milde pastasauce.

Opskriften er til 4 personer

JORDSKOKKECREME

• 1 løg
• 300 g jordskokker
• 1 kartoffel
• 2 fed hvidløg
• 2 dl grøntbouillon eller fond
• 1½ dl piskefløde
• 1 spsk citronsaft
• 2 spsk frisk salvie
• 1 nip stærk karry
• salt og peber

RISTEDE SVAMPE

• 250 g mark champignon
• 1 spsk olie
• salt og peber
• 500 g frisk pasta, fx fettuccine
• 3 spsk hakket purløg
• 1 dl revet parmesanost
• 1 handfuld sprøde rodfrugtchips

SÅDAN GØR DU ...

1. Bring en gryde med saltet vand i kog.
2. Hak løget groft, skær jordskok og kartoffel i tern. Kog løg, jordskok, kartofler og hvidløg i en blanding af bouillon og fløde i en gryde under låg, til de er helt møre. Blend grydens indhold til en cremet jævn konsistens.
3. Tilsæt citronsaft og salvie. Krydr med karry, salt og peber.
4. Halver champignonerne, rist dem pa panden i olie, og drys med salt og peber
5. Kog pastaen et par minutter i rigeligt, saltet vand. Bland den nykogte pasta med jordskokkecreme, ristede svampe og drys med purløg og parmesan.
6. Server og spis retten straks med de sprøde chips til som drys.

Pasta med passion

'Pasta med passion' er en sanselig kogebog med smukke, forførende billeder og meget nemt tilgængelige, internationalt inspirerede opskrifter. Bogen præsenterer en lang række nemme og overskuelige opskrifter til både hverdag og fest. Pasta er perfekt til både den travle familie og det hurtige nemme måltid, men også til hjemmelavede ravioli og langtidskogt kød en weekend, hvor du har lyst til at kræse for gæsterne eller familien.

Titel: Pasta med passion
Forfatter: Susanne Engelstoft Rasmussen
Forlag: Gyldendal

Opskrifter & råvarer
Opskrifter: Amerikanske spareribs på grillen

Grillede spareribs marineret med hjemmelavet bbq-marinade, grillede majs & aubergine, feta/melon salat med syltede jalapenos. Lækkerier inspireret af stolte amerikanske bbq-traditioner.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Pandekager med hjemmelavet vaniljeis og friske brombær

Brombær er i sæson og en helt enestående mundfuld sammen med lun pandekage og iskold, hjemmelavet vaniljeis.

Læs mere
Sommer
Madvarer i varmen

Når temperaturen uden for stiger, er det ekstra vigtigt at være opmærksom på, hvordan man behandler sine madvarer. Reglerne for hvordan du forbygger sygdomsfremkaldende bakterier, som salmonella, campylobacter eller andre bakterier, er enkle:

Læs mere
Sensommer
Blommesæson

Sensommeren er skøn og lige nu kan man nyde søde, saftige danske blommer. Blommer dyrkes i alle verdensdele, men mange blommeelskere mener, at vi i Danmark har nogle af verdens bedste på grund af det skiftende klima.

Læs mere
Sensommer
Opskrift: Bagte blommer

Nyd dem som de er til den lille sult om eftermiddagen, eller brug den søde, runde frugt i kager og desserter. Og husk at sæsonens mirabeller og blommer også i høj grad har berettigelse i madlavninganden og blandt andet er helt fantastiske i fx salater eller som kompot eller chutney.
Her en nem...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Nem vaniljeis

Nem opskrift på den lækreste hjemmelavet vaniljeis til fx pandekager, friske eller syltede bær.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Brownie med hindbær

Smagen af kakao, vanilje og hindbær i én lækker mundfuld! Her får du opskriften på sommerens lækreste kager, som kan være serveringsklare på en time.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Quiz: Kender du navnet på melonen?

Søde, saftige meloner er en af danskernes fortrukne eksotiske frugter - eller grøntsager, for botanisk set kategoriseres meloner som grøntsager sammen med fx agurker, squash og auberginer.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Grillede ferskner med rosmarin & karamelliseret hvid chokolade

Fra Camilla Skov, den passionerede madskribent bag den populære instagramprofilen @vegetariskhverdag, kommer 'Vegetarisk i aften?' - en smuk og inspirerende kogebog til det vegetariske køkken. Her deler Camilla den dejligste, vegetariske opskrift på en helt eventyrlig sommerdessert med grillede...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Interdesign

Interdesign

Opbevaringskasser til køleskabet

Opbevaringskasser til køleskabet

Glasfad med låg ildfast

Glasfad med låg ildfast

Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Køleskabskasser til inddeling af køleskabet

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller...

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Pandemi i USA Viagra