Nytårssnack: Småhidsige mandler

Kategori: Nytår

Nytårssnack: Småhidsige mandler 

En lækker, spændende og hurtiglavet velkomst-snack til nytårsgæsterne!

Sådan gør du:

Vend 200 g smuttede mandler i lidt olivenolie, bred dem ud på en pande med bagepapir og bag dem gyldne ved 225 grader i 6-10 minutter. Hold nøje øje med, at de ikke bliver for mørke, vend dem undervejs og krydr med masser af havsalt, lidt chili og krydderurter efter smag.

Til dem der ikke er så meget til de stærke sager, kan der laves en portion uden chili.

Nytår
Fyrværkeri: Husk brillerne! 

Hvert år rammes mellem 200 og 300 personer af fyrværkeri eller dele af fyrværkeri. Fire ud af ti øjenskader sker på tilskuere. Desuden viser statistikken, at kun 20% af tilskuerne, der kommer til skade, har briller på. Hos Sikkerhedsstyrelsen vurderes brugen af sikkerhedsbriller, som det…

Læs mere
Nytår
Kaffecocktails med Grand Marnier 

I de kolde måneder kan kaffecocktails være lige det, der skal til for at sikre den varme og velbehag, og med kaffe og fx Grand Marnier er der mange variationsmuligheder.

Læs mere
Nytår
Her er de 10 smukke kunstkalendere for 2021 

Her er det skønne udvalg af dette års kunstkalendere. Der er mange muligheder som hver i sær - ud over at opfylde deres praktiske funktion og bidrage til overblikket i hverdagen, er dekorative og stemningsfulde at have hængende på væggen eller liggende fremme på bordet.

 

Læs mere
Vin & spiritus
Campari Orange 

Opskrifter på de største Campari-klassikere igennem tiderne. Smagen af saftige appelsiner er forrygende sammen med Campari.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^