Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin
Kategori: Stil & mode
Triumph inspiration awards lingerikonkurrence

Designtalenter dyster i international lingeri-konkurrence ...

10 studerende fra designskolen TEKO har kvalificeret sig til den danske finale i Triumph Inspiration Awards lingerikonkurrence, som afholdes i Magasin torsdag den 27. maj. I juryen sidder bl.a. modeekspert Eva Kruse og skuespiller Mille Dinesen. Vinderen går videre til den internationale finale i London til september.

Landets største lingeritalent skal kåres, når den danske finale i Triumph Inspiration Award 2010 afholdes på Magasins tagterrasse torsdag den 27. maj kl. 17. Fem modeller viser de finaledeltagende kreationer frem, som 10 studerende fra designskolen TEKO i Herning har arbejdet på gennem det meste af vinteren. I dommerpanelet sidder direktør i Danish Fashion Institute Eva Kruse, chefredaktør på Costume Rikke Agnete Dam, TEKOs egen designchef Ingrid Søe samt skuespiller og ambassadør for Triumph Mille Dinesen.

"Jeg glæder mig rigtig meget til showet på torsdag d. 27. maj. Jeg var meget imponeret over niveauet til sidste års finale, og jeg er spændt på at se, om den næste generation af designtalenter fra TEKO kan leve op til det høje niveau", siger Eva Kruse, der er formand for dommerkomiteen og showets konferencier.

Verdens største designkonkurrence
Triumph Inspiration Award er en årlig, international designkonkurrence med deltagelse af omkring 2500 studerende fra 29 forskellige lande og er således én af verdens største konkurrencer for unge designtalenter. Vinderne af de nationale finaler går videre til den internationale finale i London til september. Vinderen får sit showpiece sat i produktion og til salg i Triumphs butikker over hele verden.

Temaet for dette års konkurrence er Shape Sensation.
"Shape Sensation er en hyldest til kvindekroppens form og figur. Vi er meget kropsfikserede, og det betyder meget at se godt ud. Men der er ingen grund til at gå til yderligheder for at få en flot figur. Design og lingeri kan gøre underværker, og derfor har vi udfordret de studerende til at give nye perspektiver på, hvordan form, figur og design kan gå op i en højere enhed og skabe Shape Sensation. Det glæder jeg mig til at se ti gode bud på til showet på torsdag d. 27. maj", siger Rikke Glad Kirstein, PR manager hos Triumph.

Om Triumph Inspiration Award
Triumph Inspiration Award er en årlig, international designkonkurrence. Med omkring 2500 deltagere fra 70 designskoler fordelt på 29 lande er Triumph Inspiration Award verdens største konkurrence for designtalenter. Udover 15.000 Euro får vinderen sit showpiece sat i produktion og til salg i Triumphs butikker i hele verden og dermed en unik mulighed for at tage en genvej til den internationale designkarriere.

Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Signature hos Like ANNA

Signature hos Like ANNA

Jensen Woman

Jensen Woman

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
^