Trine skoller har overtaget stella nova

Kategori: Stil & mode

Trine skoller har overtaget stella nova

Trine skoller har overtaget stella nova 

Efter et mangeårigt godt partnerskab mellem Trine Skoller og Kamilla Byriel, hvor virksomheden er ekspanderet kraftigt, har de besluttet, at tiden er inde til at gå hver sin vej ...

Trine Skoller har pr. 29. maj 2007 overtaget det fulde ejerskab af modevirksomheden STELLA NOVA.

Efter et mangeårigt godt partnerskab mellem Trine Skoller og Kamilla Byriel, hvor virksomheden er ekspanderet kraftigt, har de besluttet, at tiden er inde til at gå hver sin vej. Trine Skoller har overtaget ejerskabet af STELLA NOVA, og handlen er sket i fuld fordragelighed mellem de to parter.

I forbindelse med overtagelsen vil selskabet blive omdannet til et aktieselskab, og der vil blive indsat en professionel bestyrelse, der kommer til at bestå af advokat Frantz Sigersted-Rasmussen, direktør Jens Erik Karlskov Jensen, entertainer Eddie Skoller og executive assistant Jonatan Persson.

Det er meningen, at STELLA NOVA snarest muligt skal have tilknyttet en forretningsorienteret direktør, således at Trine Skoller kan koncentrere sig om det, hun holder mest af, nemlig at designe tøj.

”Jeg glæder mig til at arbejde sammen med en professionel bestyrelse og ikke mindst til at finde den helt rigtige forretningsorienterede direktør, så jeg kan koncentrere mig om designet og videreudviklingen af STELLA NOVA, som er mit hjertebarn, og samtidig få et professionelt input fra både direktøren og bestyrelsen” siger Trine Skoller.

I forbindelse med købet har Trine Skoller fået flere attraktive henvendelser fra seriøse investorer, der gerne vil være med til at udvikle STELLA NOVA. Trine Skoller har dog i første omgang valgt at beholde det fulde ejerskab selv, så hun uden indblanding fra andre kan få lov at fortsætte og udvikle sin kendte og elskede stil gennem hele organisationen, og således at brandet STELLA NOVA kan positioneres og blive endnu stærkere på såvel nuværende som kommende markeder.

Trine Skoller uddyber: ”Jeg er stolt og glad over at have været med til at skabe en dejlig arbejdsplads og en dynamisk virksomhed, og jeg glæder mig til - sammen med mit super engagerede team - at tage hul på næste kapitel af STELLA NOVAs historie”.

Modevirksomheden STELLA NOVA så dagens lys i 2002 og har på rekordtid opnået både national og international anerkendelse for sit innovative og personlige design. Kollektionerne designes af Trine Skoller og udvikles omkring den fiktive kvinde STELLA NOVAs liv og univers.

Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017 

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet 

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes…

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016 

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S  

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,…

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby 

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til…

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016  

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16 

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Stil & mode
Moden forår 2016 

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder…

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn 

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver 

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^