Lysholdere til juledekorationer<BR>og adventskrans
Kalendergaver
Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Gave til hundeejer
Kategori: Stil & mode
Trine skoller har overtaget stella nova

Efter et mangeårigt godt partnerskab mellem Trine Skoller og Kamilla Byriel, hvor virksomheden er ekspanderet kraftigt, har de besluttet, at tiden er inde til at gå hver sin vej ...

Trine Skoller har pr. 29. maj 2007 overtaget det fulde ejerskab af modevirksomheden STELLA NOVA.

Efter et mangeårigt godt partnerskab mellem Trine Skoller og Kamilla Byriel, hvor virksomheden er ekspanderet kraftigt, har de besluttet, at tiden er inde til at gå hver sin vej. Trine Skoller har overtaget ejerskabet af STELLA NOVA, og handlen er sket i fuld fordragelighed mellem de to parter.

I forbindelse med overtagelsen vil selskabet blive omdannet til et aktieselskab, og der vil blive indsat en professionel bestyrelse, der kommer til at bestå af advokat Frantz Sigersted-Rasmussen, direktør Jens Erik Karlskov Jensen, entertainer Eddie Skoller og executive assistant Jonatan Persson.

Det er meningen, at STELLA NOVA snarest muligt skal have tilknyttet en forretningsorienteret direktør, således at Trine Skoller kan koncentrere sig om det, hun holder mest af, nemlig at designe tøj.

”Jeg glæder mig til at arbejde sammen med en professionel bestyrelse og ikke mindst til at finde den helt rigtige forretningsorienterede direktør, så jeg kan koncentrere mig om designet og videreudviklingen af STELLA NOVA, som er mit hjertebarn, og samtidig få et professionelt input fra både direktøren og bestyrelsen” siger Trine Skoller.

I forbindelse med købet har Trine Skoller fået flere attraktive henvendelser fra seriøse investorer, der gerne vil være med til at udvikle STELLA NOVA. Trine Skoller har dog i første omgang valgt at beholde det fulde ejerskab selv, så hun uden indblanding fra andre kan få lov at fortsætte og udvikle sin kendte og elskede stil gennem hele organisationen, og således at brandet STELLA NOVA kan positioneres og blive endnu stærkere på såvel nuværende som kommende markeder.

Trine Skoller uddyber: ”Jeg er stolt og glad over at have været med til at skabe en dejlig arbejdsplads og en dynamisk virksomhed, og jeg glæder mig til - sammen med mit super engagerede team - at tage hul på næste kapitel af STELLA NOVAs historie”.

Modevirksomheden STELLA NOVA så dagens lys i 2002 og har på rekordtid opnået både national og international anerkendelse for sit innovative og personlige design. Kollektionerne designes af Trine Skoller og udvikles omkring den fiktive kvinde STELLA NOVAs liv og univers.

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Bæredygtig basis garderobe

Bæredygtig basis garderobe

Modström jumpsuit

Modström jumpsuit

Blanche Cph

Blanche Cph

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^