Kalendergaver
Gave til hundeejer
Skoskab i stål
Akvarel i drømmende farver
Kategori: Stil & mode
Tøjdesign med sjæl og personlighed

Louise Mehl, som er uddannet i Milano, er en af de nye designere som arbejder hårdt for at vise verden sin unikke og anderledes stil...

Danske forbrugere vil have en personlig stil og en relation til det tøj, de køber. Derfor har de små designere stor succes. De satser nemlig på individualitet og kvalitet. Tøjdesigneren Louise Mehl er én af dem.

At bo på en systue
I Louise Mehl’s lejlighed på Nørrebro fungerer de 42m2 også som systue, og overalt ser man mønstre, lækkert stof og bløde garnprøver sirligt ophængt, stablet eller i brug. Den italienske uld og cashemeregarnet fra Skotland vidner om, at det ikke er masseproducerede stangvarer, der bliver skabt her.
"Jeg opsøger altid de steder, hvor jeg ved, de har den bedste kvalitet - hvad enten det er skind fra Italien, eller damer der kan håndstrikke i Bulgarien. I Indien har de fx den fineste bomuld, der ikke findes blødere eller lettere i Europa, og så får jeg det importeret," fortæller Louise Mehl.

Ægthed & historie
Louise Mehl, som er uddannet i Milano, er en af de små designere som arbejder hårdt for at vise verden sin unikke og anderledes stil. Hun vil gerne give den enkelte kunde en oplevelse af at have købt en smule ægthed, en smule historie, og noget der bryder med det konventionelle.
Og det har hun stor succes med. Der er nemlig en klar tendens indenfor moden i øjeblikket, der modsætter sig det masseproducerede og mainstream. De mange valgmuligheder får forbrugerne til at kigge sig om efter design, som giver dem værdi og mening i livet, og flere butikker satser derfor i højere grad på individualitet og kvalitet.
”Det er nødvendigt at koncentrere sig om designerne, hvis dansk mode skal gøre sig gældende på den internationale scene. Ellers vil vi kun være kendt for vores kopitøj.”, siger Uffe Buchard, direktør for det danske modebureau Style Counsel.

Stor interesse for den gode kvalitet
Større firmaer bruger pengene på reklame og diverse velgørende formål for at styrke deres image udadtil. Her går de mindre designere i stedet op i at hellige sig deres design og sikre den gode kvalitet. De designer for at skabe produkter med ånd og sjæl og ikke kun for at tjene penge.
"Det er specialbutikkerne, der vælger mit design, fordi jeg går op i at sikre den gode kvalitet frem for at masseproducere varer", siger Louise Mehl, der under modeugen blev kontaktet af flere udenlandske konceptbutikker, som er interesseret i hendes design.

Her finder du Louise Mehls design
Du kan købe Louise Mehls design hos Trois Pommes i Hellerup, Voigt på Østerbro, Emborg i Vedbæk og hos Happel i Odense.*Kilde: Dansk Design Center. www.ddc.dkStil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Feminine plus size-styles

Feminine plus size-styles

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^