Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels
Kategori: Stil & mode
Tøjdesign med sjæl og personlighed

Louise Mehl, som er uddannet i Milano, er en af de nye designere som arbejder hårdt for at vise verden sin unikke og anderledes stil...

Danske forbrugere vil have en personlig stil og en relation til det tøj, de køber. Derfor har de små designere stor succes. De satser nemlig på individualitet og kvalitet. Tøjdesigneren Louise Mehl er én af dem.

At bo på en systue
I Louise Mehl’s lejlighed på Nørrebro fungerer de 42m2 også som systue, og overalt ser man mønstre, lækkert stof og bløde garnprøver sirligt ophængt, stablet eller i brug. Den italienske uld og cashemeregarnet fra Skotland vidner om, at det ikke er masseproducerede stangvarer, der bliver skabt her.
"Jeg opsøger altid de steder, hvor jeg ved, de har den bedste kvalitet - hvad enten det er skind fra Italien, eller damer der kan håndstrikke i Bulgarien. I Indien har de fx den fineste bomuld, der ikke findes blødere eller lettere i Europa, og så får jeg det importeret," fortæller Louise Mehl.

Ægthed & historie
Louise Mehl, som er uddannet i Milano, er en af de små designere som arbejder hårdt for at vise verden sin unikke og anderledes stil. Hun vil gerne give den enkelte kunde en oplevelse af at have købt en smule ægthed, en smule historie, og noget der bryder med det konventionelle.
Og det har hun stor succes med. Der er nemlig en klar tendens indenfor moden i øjeblikket, der modsætter sig det masseproducerede og mainstream. De mange valgmuligheder får forbrugerne til at kigge sig om efter design, som giver dem værdi og mening i livet, og flere butikker satser derfor i højere grad på individualitet og kvalitet.
”Det er nødvendigt at koncentrere sig om designerne, hvis dansk mode skal gøre sig gældende på den internationale scene. Ellers vil vi kun være kendt for vores kopitøj.”, siger Uffe Buchard, direktør for det danske modebureau Style Counsel.

Stor interesse for den gode kvalitet
Større firmaer bruger pengene på reklame og diverse velgørende formål for at styrke deres image udadtil. Her går de mindre designere i stedet op i at hellige sig deres design og sikre den gode kvalitet. De designer for at skabe produkter med ånd og sjæl og ikke kun for at tjene penge.
"Det er specialbutikkerne, der vælger mit design, fordi jeg går op i at sikre den gode kvalitet frem for at masseproducere varer", siger Louise Mehl, der under modeugen blev kontaktet af flere udenlandske konceptbutikker, som er interesseret i hendes design.

Her finder du Louise Mehls design
Du kan købe Louise Mehls design hos Trois Pommes i Hellerup, Voigt på Østerbro, Emborg i Vedbæk og hos Happel i Odense.*Kilde: Dansk Design Center. www.ddc.dkStil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kjole jakke fra ZOEY

Kjole jakke fra ZOEY

Nederdel Levete Room

Nederdel Levete Room

Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
^