Bloomingville
Danmarks Dufte: Time for Hygge
Julepynt - Dansk design fra FELIUS
Montana
Kategori: Stil & mode
Tasker fra white flirt

White Flirt er rejst tilbage i tiden og har fundet inspirationen hos kolonitidens fine overklasse og oppe på mormors loft ...

White Flirt er rejst tilbage i tiden og har fundet inspirationen hos kolonitidens fine overklasse og oppe på mormors loft, hvor eksotiske rejser, arkæologiske fund og glamourøse minder åbner en verden af drømme og fantasi.

Designer Henrik Bus har taget de mange inspirationskilder og fusioneret dem i et design, hvor gammelt og nyt genopstår i et luksuriøst look, der både spiller på den rustikt håndlavede stil samt et mere forfinet look med mindeværdige pust fra Hotel Deauvilles saloner.

Voluminøse skuldertasker med plads til både city safari eller en tur på den ægte savanne findes side om side med de afslappede hverdagstasker, mens skønne aftentasker oser af kolonitidens sofistikerede cocktail hour. Efterårets nye form er høj og smal, men de mere bløde og afrundede former er også stadig meget aktuelle sammen med den nostalgiske jordmodertaske.

Kollektionens look præges af materialernes forarbejdning samt masser af eksperimenterende materialekombinationer mellem blandt andet rulam og kanvas eller læder og fløjl. Her er rynkede overflader samt vaskede effekter, der enten fremhæver det rustikke vintagelook eller den mere sofistikerede stil.

Farverne er harmoniske og naturlige med en smuk efterårsglød fra skovens falmende træer. Bark, mos og nedfaldne blade blander sig med varmere toner fra de gyldne blade, der endnu vejrer i efterårssolen.

Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes...

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år...

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,...

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til...

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

Brandtex - Tre nye designlinjer

Brandtex - Tre nye designlinjer

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Jensen Woman

Jensen Woman

Nye Bøger
^