Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels
Kategori: Stil & mode
Støvletter

Hold øje med støvletter til alle lejligheder og modetrends i denne sæson. Her får du 3 af redaktionens favoritter ...

Hold øje med støvletter til alle lejligheder og modetrends i denne sæson. Støvletten er på mode igen. Det kan ikke overraske, for den populære støvlet passer perfekt til bukser og en frakke, en fin kjole, og sågar shorts. Du finder masser af valgmuligheder til sæsonens favoritter, der varierer mellem chikke, smarte og elegante støvletter, militærstøvletter og endda retro-udgaver. Kombiner dit valg med alt hvad du har lyst til.


En af redaktionens favoritter er ECCO´s Junction i blødt blødt gederuskind og med en hæl der er til at gå på, og som gør den helt perfekt til hverdagsbrug. Den er elegant og minimalistisk i designet og kan bare bruges til alt.

Fås i grå og sort til 1.100 kr. hos ECCO.En anden favorit er Chocolate ruskinds ankelstøvlen fra Mentor. Støvlen er i blød skind og i let plateau hæl hvilket giver en god og behagelig pasform. Desuden kraftig lynlås på indersiden hvilket giver et smart råt udtryk.
Fås i sort, brun og tobaco farvet til 1.600 kr.

Hos Styledelux.dk >>Simone Stripe Short Boot fra Filippa K er en super super lækker og smuk ruskindsstøvlet med rågummisål og spænde over anklen. Som altid elegant, og med høj hæl. Fed kontrast med rågummisål foran til den sorte høje hæl.

Filippa K til ca. 2.000 kr.

Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes...

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år...

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,...

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til...

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Jensen Woman

Jensen Woman

Signature hos Like ANNA

Signature hos Like ANNA

Soulmade strik

Soulmade strik

ZOEY - Mode til kvinder med kurver

ZOEY - Mode til kvinder med kurver

Nye Bøger
^