Kalendergaver
Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Nye plejende vinterfavoritter
Akvarel i drømmende farver
Kategori: Stil & mode
So last season

Er du vild med designertøj til lave priser, men "allergisk" over for de traditionelle lagersalg hvor hundredvis af kvinder risikerer både liv og lemmer i jagten på det ultimative fashionkøb?

Er du vild med designertøj til lave priser, men "allergisk" over for de traditionelle lagersalg hvor hundredvis af kvinder risikerer både liv og lemmer i jagten på det ultimative fashionkøb? Med outlet-butikken so last season kan du shoppe mærker som Yvonne Koné, Wackerhaus, Lanvin, Designers Remix, Miu Miu og Wood Wood til gode priser og i behagelige omgivelser.

For med mange års erfaring fra den danske modebranche har so last season et indgående kendskab til de designere, der føres i butikken, og alle varer er personligt håndplukket af dem. Der respekt for brands og designere, og i modsætning til lagersalgene, hvor der ofte ikke er mulighed for at prøve varen, få vejledning, bytte eller betale med andet end kontanter, ydes der i butikken en gennemført service over for kunderne.

Ideen til konceptet opstod i 2009, da Michael Ryding, en af mændene bag so last season, syntes at der manglede et cool og lækkert alternativ til de ucharmerende lagersalg. Det skulle være slut med at stå og rode i papkasser sammen med 10.000 andre i en dødssyg hal.
”Hvorfor ikke tage alle de her skønne varer og præsentere dem på en lige så lækker måde, som da de først kom ud for kort tid siden. Et outlet behøver ikke være krøllet tøj i kasser eller tarvelige gamle varer. Når det drejer sig om designerbrands i topkvalitet, er der jo ikke en udløbsdato på dem”, forklarer Michael. Derfor åbnede de i 2009 butikken på Nørrebro og indrettede den gennemsyret af New Yorker-inspiration, der skulle signalere stil og ro, mens der shoppes sidste sæsons kollektioner til 50-80 % af deres oprindelige pris, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

På grund af deres fortid i dansk fashion, har so last seasons ejere valgt at lægge hovedfokus på danske brands, og de gør en dyd ud af at promovere danske upcoming designere, der står over for deres store gennembrud. Men du finder selvfølgelig også designere som See By Cloé, Marc Jacobs, Prada og Vivienne Westwood i butikken.

so last season
Bragesgade 10c
2200 København N

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Anneli strik Wood Wood

Anneli strik Wood Wood

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^