Nye plejende vinterfavoritter
Økologisk maling til soveværelset
Skoskab i stål
Akvarel i drømmende farver
Kategori: Stil & mode
Smooph

Bag mærket smooph finder vi den svenske designer Maria Söderström. smooph kendetegnes af en feminin, skandinavisk stil med mange blonder ...

smooph – skandinavisk femininitet og elegance møder hippie chic.

Bag mærket smooph finder vi den svenske designer Maria Söderström. smooph kendetegnes af en feminin, skandinavisk stil med mange blonder. Designeren lægger vægt på det praktisk elegante, med indslag af ”hippie chic”, og inspiration henter hun fra 30- og 40-tallets raffinement.

Kollektionen for forår og sommer 2008 er sofistikeret, elegant og ønsker at få kvinder til at føle sig ekstra feminin. Stilen er smart og sexy, silhuetten er dæmpet og smuk, men med en funky edge. Materialerne kender vi fra 70´erne; ren bomuld, silke, jersey og megetk silkestrik – det hele mikset med tidlig 80´er farver, fra metallic sølv til cerise – og meget creme og hvidt. Blonder i italiensk makramé bidrager til et særdeles romantisk udtryk.

Smooph for kvinder, piger og babyer ... og mini-kollektionen Vanessa Spano

Maria Söderström havde oparbejdet sig omfattende erfaring fra modebranchen, da hun i 2005 tog skridtet fuldt ud og designede sin første smooph-kollektion. Hun var udrustet med en klædedesignuddannelse fra London og Firenze, og Italien var også hendes opholdssted i 10 år i 80´erne og 90´erne. I dag bor og arbejder hun i Malmø, hvor hun har travle dage som modedesigner med verdensomfattende distribution til over 190 forhandlere. For nylig åbnede smooph sin første selvstændige butik, også i Malmø. Udover smooph har Söderstöm designet en ”mini high collection” som hedder Vanessa Spano, opkaldt efter Marias ældste datter.

Som mor til tre piger var det bare et spørsmål om tid før den energiske designer også tog skridtet ind i børnenes univers. Söderström er overbevist om, at små piger drømmer om at efterligne de voksnes stil, og har selv erfaret hvordan egne døtre elsker at boltre sig i hendes eget klædeskab. Sådan blev smooph Girl til, tøj til piger i alderen 2-14 år. I tillæg lanceres en babykollektion for dem mellem 3-12 måneder.

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Feminine plus size-styles

Feminine plus size-styles

Modetendenser efterår:<BR> Lun fra top til tå

Modetendenser efterår:
Lun fra top til tå

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^