Danske designklassikere
Mads Z - Mads Z Luxury Rainbow ring
Stof i metermål
Indret med 60’er-æstetik
Kategori: Stil & mode

Hvis du går og ærger dig over din bryststørrelse, så klæd dig, så du fremhæver andre dele af kroppen; dine smukke ben, fyldige numse, smalle talje og skønne kurver, stærke arme, dit ansigt og hår.

Små bryster: Tips til beklædning
Redaktionen

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at glæde dig lidt over, at dine bryster bliver på deres pladser, mens dine storbarmede veninders er på vej mod syd ...

Fremhæv andre dele af kroppen

Hvis du går og ærger dig over din bryststørrelse, så klæd dig, så du fremhæver andre dele af kroppen; dine smukke ben, fyldige numse, smalle talje og skønne kurver, stærke arme, dit ansigt og hår. For hvis du spørger andre, så vil de fleste være enige om, at en kjole, som viser en bar kvinderyg, er mindst lige så sexet, som en kjole, der fremhæver kavalergangen.

Push-up, maximizer og den yndige balconette

Nyd, at du, når du har lyst, har mulighed for at fremhæve barmen med en push-up BH, maximizer BH eller en yndig balconette. Nyd, at skjorter, toppe og kjoler sidder langt pænere over et lille bryst end et stort. Og så bør du også lige sætte pris på, at frakker og jakker oftest er syet til en lille barm og derfor sidder på dig som den er tiltænkt.

Tips til valg af BH

 1. Skal der investeres i en velsiddende push-up BH, så kan man sagtens vælge en med god fyld - men lad være med at ty til så meget fyld, at din barm pludselig ikke passer med resten af din figur, for så er der en stor chance for, at andre, allerede på lang afstand, kan se bedraget.
 2. Vælg en BH, hvor indlæggene sidder i skålens yderste hjørner og tvinger brysterne ind mod midten.
 3. Køb en BH, som er regulerbar, så du selv kan styre, hvor meget push-up effekt, du vil have.
 4. Har du, som følge af amning, lidt løs hudt, så vær varsom med at overdrive brugen af push-up. Skubbet op i en push-up eller balconette, kan bryster - store som små - komme til at ligne et par punkterede balloner.

At fremhæve eller ikke fremhæve den lille barm

Mens der er toppe, der flot fremhæver den lille barm, så kan man undlade, at klæde sig i de selv samme toppe, hvis man ønsker at give den lille barm opmærksomhed. Her kan du fx vælge at droppe:

 • Stramme t-shirts
 • T-shirts med en dyb halsudskæring eller V-hals, da de fremhæver barmen og kan få små bryster til at virke næsten ikke-eksisterende. Hvis du gerne vil beholde dine V- halsede bluser, så bær en T-shirt med en høj rund halsudskæring indenunder.
 • Kjoler med empiresnit dvs. skåret under brystet.
 • Ålestramme elastiske kjoler med spagetti stopper.
 • Alle sweatre i fine materialer og med dyb halsudskæring.
 • Tubetop. Hmmmm. Jeg har altså lidt svært ved at anbefale tubetoppe, fordi jeg, helt personligt, aldrig set nogen tage sig godt ud i elastiktop. Det gælder for kvinder med lille barm, såvel som de storbarmede.

Kig i stedet efter:

 • T-shirts med høj halsudskæring - gerne ærmeløse, så du får fremhævet dine arme og skuldre.
 • Løstsiddende off-shoulder toppe og skjorter, som fremhæver dine bare skuldre.
 • Løstsiddende crop tops, der retter fokus på din talje.
 • Toppe og kjoler med detaljer foran  fx flæser, bindebånd, der dækker dit bryst og tilføjer fylde.
 • Toppe og kjoler med halterneck. Når du nu har bryster, der sidder som de skal, så behøver du ikke BH. Dermed er så så heldig, at du kan bære en halterneck perfekt. Den vil fremhæve dine skuldre, og have et flot fald over barmen.
 • Ballon toppe
 • Kjoler med en høj halsudskæring og som er en anelse gennemsigtig, kan være utrolig sexet. Med små bryster bliver det ikke vulgært, hvis man kan ane dine brystvorter. Så længe det er diskret, er det elegant. Kjoler med bar ryg er ligeledes utrolig elegante, og hvis din barm stadig ligner jomfruelige skibakker, så kan en kjole med en dyb V- udskæring ned til navlen være utrolig forførende. 
 • Vamsede højhalsede sweatre eller simple tætsiddende bluser med rundhals og lange ærmer. Den høje hals er utrolig flot på kvinder med en lille barm, da den høj halsede ligner en hals og ikke en ekstra hage. Den simple tætsiddende bluse sidder flot, da silhuetten ikke ødelægges af buler fra et stort bryst.
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Modetendenser efterår:<BR> Lun fra top til tå

Modetendenser efterår:
Lun fra top til tå

Stine Goya

Stine Goya

T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^