Zinkbaljer
Quilttæppe
Hængesofa Rivièra Maison
Tank top i bambus materiale
Kategori: Stil & mode
Simple wish byder på feminin 30´er elegance

Simple Wish fuldender efteråret 2006 med en stilsikker kollektion, der til fulde formår at spille på feminin elegance og det individuelle udtryk ...

Simple Wish fuldender efteråret 2006 med en stilsikker kollektion, der til fulde formår at spille på feminin elegance og det individuelle udtryk.

Audrey Hepburns enkle drengede garconne stil afspejles af tung vinterstrik udover elegante herrelook bukser samt lange velourjakker sammensat med printede silkesatin nederdele. Business-stilen mikser det rå med et touch af det fine som maskuline herrebukser ála Marlene Dietrich eller pencil-skirts i tweed med feminine toppe.

Materialerne fokuserer på det essentielle, og skønheden i de rå og rustikke materialer ses tydeligt i tung velour, denim samt lun uld i mønstrede kvaliteter.

Det rå look blødes op med ekslusive matrialer som printet chiffon, silke og spindelvævstynd strik samt en blød viskose. Imiteret pels og tweed tilføjer kollektionen et autentisk look.

Stil & mode
Moden forår 2016

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder...

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et...

Læs mere
Stil & mode
Tasker gennem tiden

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Stil & mode
Malene Birger sommer 2015

Lyse neutrale farver med elementer af mørk marineblå, olivengrøn og rød sand. Lette, løstsiddende kjoler, bukser med vidde.

Læs mere
Stil & mode
Filippa K forårsnyheder

Sofistikeret, elegant forårskollektion fra Filippa K. Fine pasteller i blød tencelstof, silke og crepe.

Læs mere
Stil & mode
Modström SS 2015

Modströms nye kollektion byder på pastelfarver og lette, behagelige materialer.

Læs mere
Stil & mode
Whiite sommer 2015

Whiite går sommeren i møde med en kollektion i de smukkeste farver og nuancer.

Læs mere
Stil & mode
Suveræne sommerkjoler

Nye, skønne, lette sommerkjoler fra Cream, Desigual, Ganni, By Malene Birger, Tina Wodstrup, Bruuns Bazar, Filippa K og Whiite ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Ciso - Ny kollektion

Ciso - Ny kollektion

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Signature hos Like ANNA

Signature hos Like ANNA

Soulmade strik

Soulmade strik

Nye Bøger
^