500 e-bøger for børn
Georg Jensen topstjerne
Roy Kirkham tehætte Redoute Roses
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Stil & mode
Sandwich efterår/vinter 2008

Masser af overraskelser fra Sandwich som har en sjælden evne til at skabe nyt uden at miste sit genkendelige snit ...

Sandwich har en sjælden evne til at skabe nyt uden at miste sit genkendelige snit. Sæsonens kollektion arbejder med fede kontraster i brugen af forskellige længder, et spændende miks af delikate og tungere materialer samt både skarpe og overraskende farver i et look, der fremstår både varmt, blødt og fashionabelt.

Silhuetten er feminin og let nostalgisk med masser af draperinger, men leger samtidig med længderne og kontrasterne. De helt smalle bukser kombineres med voluminøse toppe og bluser samt lange, kraftige, strikkede jakker. Kortere jakker sættes over tunikaerne, og en vamset striksweater kan styles med en af de søde kjoler i tulipansnit.

Farverne bevæger sig i det vinterlige univers mellem varme jordfarver, en smuk midnatsblå og den uundværlige sorte. Hertil kommer grå, elfenben og creme i den blide ende tilsat skarpe farvetoner af varm pink, lilla, orange, sennepsgul og rubinrød.

Materialerne er lækre, og flere har gennemgået specielle vaske for en ekstra blød finish. Masser af strik fylder op i kollektionen i både vamsede og tykke jakker, cardigans og trøjer, mens lettere udgaver er strikket op som tunikaer og toppe. Ud over de mange uldkvaliteter findes et væld af bomuld i jerseykvaliteter, skjortepoplin, denim samt bomuldssatin og crepe. I den finere ende findes blød læder og en delikat silke.

Sandwich leger med overraskende og funktionelle effekter denne vinter og har blandt andet skabt en jakke med aflynelige ærmer og en lang strik med afknappelig hætte. Dekorative prints fremhæver kollektionens feminine og let glamourøse look, mens de kviltede detaljer fremhæver designets nostalgiske strejf. Ligeledes byder kollektionen på en række lækre tørklæder, der både kan benyttes som det sidste pift til hverdagens look, som skuldervarmer over en festkjole eller som værn mod vinterens blæst og sne.

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Nyt, hot og klassisk gråt

Nyt, hot og klassisk gråt

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Blanche Cph

Blanche Cph

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^