Ogawa Kazumaza
Sommerstel med David Austins roser
Strandtaske Rice
Kjole slå-om effekt og paisley print
Kategori: Stil & mode
Roberto cavalli for h&m

Kollektionen kreeret af den legendariske italienske mode-legende, blev i går aftes presenteret for den internationale presse ...

Kollektionen kreeret af den legendariske italienske mode-legende, blev i går aftes presenteret for den internationale presse ved et glamorøst gala event.

Roberto Cavalli gjorde en "grande entrée" på en catwal med rød løber, fulgt af en hord af modeller i hans luksuriøse fest kollektion. Stjerner fra musik- og film branchen såvel som modefolk var kommet for at fejre med designeren i rock´n rll style.

Festen var sat i scene som en gigantisk VIP lounge hvor, blandt andre, Sharon Stone og Halle Berry blev spottet i mængden. Stemningen blev godt varmet op med lyd fra helikoptere og biler, paparazzi blitz og den italienske designers entré med sin kone Eva, fulgt af modellerne i hans tøj.

"Denne fest er fantastisk! Atmosfæren er elektrisk, glamorøs og fuld af positiv ung energi. En magisk nat som jeg aldrig glemmer". sagde Roberto
Cavalli.

Roberto Cavalli klæder ofte internationale stjerner på, og Halle Berry, som var med til festen i aftes, er én af dem. "Roberto Cavalli er en af mine personlige favoritter. Hans tøj er sexet, og han er altid med, og forandrer før andre designere gør. Jeg synes samarbejdet med H&M er fantastisk, for nu har alle kvinder en chance for at bære hans design ..."
sagde Halle Berry.

Kollektionen består af 20 stykker herretøj og 25 stykker dametøj, inklusiv lingeri og matchende accessories. Kollektionen kommer til at være tilgængelig i ca. 200 udvalgte H&M butikker verden rundt i en begrænset periode fra 8. november 2007 .

Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes...

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år...

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,...

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til...

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Brandtex - Tre nye designlinjer

Brandtex - Tre nye designlinjer

T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Nederdel Levete Room

Nederdel Levete Room

Spreadshirt - Design dit udtryk

Spreadshirt - Design dit udtryk

Nye Bøger
^