Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Stil & mode
Replay women spring/summer 08

- Sofistikeret elegance med neo disco glam

Det er forskellige looks, som det fashionable italienske brand Replay elegant mikser i deres spring/summer 08-kollektion til kvinder. Inspirationskilderne er mangfoldige; fra 70’ernes boheme Jane Birkin til 80’ernes farverige verden og til neo-discoens glam.

Som altid sætter Replay fokus på en demin- og en fashion collection...

Denim collection: effortlessly cool
Med flair for farver og materialer mikser Replay stilfuldt to linjer i deres denim collection. På den ene side ses et look hentet fra de fantastiske 80’ere tilført et sporty touch; voluminøse nylonjakker, farverige tanktoppe og prints - et clean-cut med et stærkt farverigt udtryk. Som kontrast ses sansefulde og romantiske toppe samt kjoler i pastelfarver som lyseblå og beige.

Replay viser et væld af demin. Sæsonens absolutte musthaves er 70’er inspirerede kasse- og antifit bukser. Derudover ses sexede slimfit jeans med højtalje. Farverne er lyse og intense og med super feminine vaske.

Fashion collection: d’ici et de là-bas
Elegante former – voluminøst eller super slim. Replays fashion collection er kreeret til at kombinere forskellige looks og sammensætte kontraster. I et absolut Replay musthave i denne sæson er de super smukke kjoler i luksuriøst silke med farvestrålende mønstre – en tendens man ser i lighed med de internationale catwalks. Det romantiske og eksotiske brydes af neo-discoens grafiske mønstre og oldschool prints som palmer og solnedgange. Jeansene er ensfarvede i lyse sommernuancer og der er fokus på enkelte detaljer.

Replay pigerne kan kaste sig ud i bølgerne med bikinier og badedragter i stærke sommerfarver; græsgrøn, azurblå og turkis. Sexet dybt snit i badedragten, små flæser, prints og guldringe på bikinien får looket til at minde om Miamis Art Deco.

Nærmeste forhandler oplyses på 70 210 242
Oplev hele sommerkollektionen på

Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år...

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,...

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til...

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Stil & mode
Moden forår 2016

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder...

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et...

Læs mere
Stil & mode
Tasker gennem tiden

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Nyt, hot og klassisk gråt

Nyt, hot og klassisk gråt

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Anneli strik Wood Wood

Anneli strik Wood Wood

Feminine plus size-styles

Feminine plus size-styles

Nye Bøger
^