500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Stil & mode
Replay women spring/summer 08

- Sofistikeret elegance med neo disco glam

Det er forskellige looks, som det fashionable italienske brand Replay elegant mikser i deres spring/summer 08-kollektion til kvinder. Inspirationskilderne er mangfoldige; fra 70’ernes boheme Jane Birkin til 80’ernes farverige verden og til neo-discoens glam.

Som altid sætter Replay fokus på en demin- og en fashion collection...

Denim collection: effortlessly cool
Med flair for farver og materialer mikser Replay stilfuldt to linjer i deres denim collection. På den ene side ses et look hentet fra de fantastiske 80’ere tilført et sporty touch; voluminøse nylonjakker, farverige tanktoppe og prints - et clean-cut med et stærkt farverigt udtryk. Som kontrast ses sansefulde og romantiske toppe samt kjoler i pastelfarver som lyseblå og beige.

Replay viser et væld af demin. Sæsonens absolutte musthaves er 70’er inspirerede kasse- og antifit bukser. Derudover ses sexede slimfit jeans med højtalje. Farverne er lyse og intense og med super feminine vaske.

Fashion collection: d’ici et de là-bas
Elegante former – voluminøst eller super slim. Replays fashion collection er kreeret til at kombinere forskellige looks og sammensætte kontraster. I et absolut Replay musthave i denne sæson er de super smukke kjoler i luksuriøst silke med farvestrålende mønstre – en tendens man ser i lighed med de internationale catwalks. Det romantiske og eksotiske brydes af neo-discoens grafiske mønstre og oldschool prints som palmer og solnedgange. Jeansene er ensfarvede i lyse sommernuancer og der er fokus på enkelte detaljer.

Replay pigerne kan kaste sig ud i bølgerne med bikinier og badedragter i stærke sommerfarver; græsgrøn, azurblå og turkis. Sexet dybt snit i badedragten, små flæser, prints og guldringe på bikinien får looket til at minde om Miamis Art Deco.

Nærmeste forhandler oplyses på 70 210 242
Oplev hele sommerkollektionen på

Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes...

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

Anneli strik Wood Wood

Anneli strik Wood Wood

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Nye Bøger
^