Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Nye plejende vinterfavoritter
Gaveæske delikatesser
Akvarel i drømmende farver
Kategori: Stil & mode
Replay women spring/summer 08

- Sofistikeret elegance med neo disco glam

Det er forskellige looks, som det fashionable italienske brand Replay elegant mikser i deres spring/summer 08-kollektion til kvinder. Inspirationskilderne er mangfoldige; fra 70’ernes boheme Jane Birkin til 80’ernes farverige verden og til neo-discoens glam.

Som altid sætter Replay fokus på en demin- og en fashion collection...

Denim collection: effortlessly cool
Med flair for farver og materialer mikser Replay stilfuldt to linjer i deres denim collection. På den ene side ses et look hentet fra de fantastiske 80’ere tilført et sporty touch; voluminøse nylonjakker, farverige tanktoppe og prints - et clean-cut med et stærkt farverigt udtryk. Som kontrast ses sansefulde og romantiske toppe samt kjoler i pastelfarver som lyseblå og beige.

Replay viser et væld af demin. Sæsonens absolutte musthaves er 70’er inspirerede kasse- og antifit bukser. Derudover ses sexede slimfit jeans med højtalje. Farverne er lyse og intense og med super feminine vaske.

Fashion collection: d’ici et de là-bas
Elegante former – voluminøst eller super slim. Replays fashion collection er kreeret til at kombinere forskellige looks og sammensætte kontraster. I et absolut Replay musthave i denne sæson er de super smukke kjoler i luksuriøst silke med farvestrålende mønstre – en tendens man ser i lighed med de internationale catwalks. Det romantiske og eksotiske brydes af neo-discoens grafiske mønstre og oldschool prints som palmer og solnedgange. Jeansene er ensfarvede i lyse sommernuancer og der er fokus på enkelte detaljer.

Replay pigerne kan kaste sig ud i bølgerne med bikinier og badedragter i stærke sommerfarver; græsgrøn, azurblå og turkis. Sexet dybt snit i badedragten, små flæser, prints og guldringe på bikinien får looket til at minde om Miamis Art Deco.

Nærmeste forhandler oplyses på 70 210 242
Oplev hele sommerkollektionen på

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Modström jumpsuit

Modström jumpsuit

Spreadshirt - Design dit udtryk

Spreadshirt - Design dit udtryk

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^