Tommy Hilfiger
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Stil & mode
Pureheart efterår/vinter 2008

Purehearts efterårskollektion giver virkelig mulighed for at klæde sig helt efter humør og lejlighed ...

Vidunderlige lange silhuetter, pompøse dekorationer, et væld af varme og glade farver brugt på en dristig og opfindsom måde – dette er kollektionen fra Pureheart til efterår/vinter 2008.

Silhuetten er lang og flydende med et smukt skulpturelt tilsnit. Den vækker en følelse af eksklusivitet, når de sensuelle og florlette materialer smyger sig om kroppen. Kollektionen er præget af kjoler, der strækker sig fra de gulvlange hippiekjoler over kjoler i A-form til feminine empirekjoler, der piget slutter lige over knæet. Ligeledes findes vidde tunikaer i opdaterede 70’er udgaver smukt udført med rynk eller læg, så der opstår masser af rummelighed. Udvalgte modeller har fået trompetærmer, der yderligere understreges, når de står i skarp kontrast til de mere figursyede silhuetter. En perlebroderet vest kan smukt sættes sammen med en klassisk skjorte eller bruges til en af de mange skønne kjoler, mens en forrygende perlekjole ser ekstra fræk ud, hvis den mikses med et par traditionelle rynkede indiske gamacher. Rå jeans bruges med årets must haves: T-shirts med påskriften Yes to Peace eller Yes to Love - lige i Henriette Zobels ånd og livsstil.

Farver har en vigtig indflydelse på vores sind. Farver kan skabe stemning og helt specielle følelser hos mennesker. De orange toner leder tankerne hen på noget festligt og levende, bærrød er erotikkens farve, søgrøn virker stimulerende og emmer af friskhed. Blå toner virker beroligende og afslappende og findes fra de fineste lyse havblå nuancer til den mættede koboltblå tone. En serie i de klassiske toner som hvid, sand og sort giver sindet ro - så lad dig fortrylle og inspirere af netop den farve, som du tiltrækkes af.

Materialerne vidner om ægthed og renhed. En vifte af de smukkeste silker forefindes, både udført som satin, georgette, crepe og i blandinger med bomuld og kashmir. Til de mere afslappede styles dukker skøn bomuldsvoile, bomuld med lycra og jersey op.

Kollektionen er ren overflod af mønstre, der bryder tøjet på forskellig vis. Nogle slynger sig frem udvalgte steder på tøjet som farverigt broderi, andre fremstår som dekorationer af pailletter og stene, mens blomstertryk flittigt er brugt sammen med en serie i farverige sjalsmønstre. Til de dage, hvor man har lyst til at være mere nedtonet, findes en helt forrygende serie i sorte og hvide mønstre. Purehearts efterårskollektion giver med andre ord virkelig mulighed for at klæde sig helt efter humør og lejlighed.

Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år...

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,...

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til...

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Stil & mode
Moden forår 2016

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder...

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et...

Læs mere
Stil & mode
Tasker gennem tiden

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Feminine plus size-styles

Feminine plus size-styles

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Modström jumpsuit

Modström jumpsuit

Bæredygtig basis garderobe

Bæredygtig basis garderobe

Nye Bøger
^