Kalendergaver
Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Skoskab i stål
Akvarel i drømmende farver
Kategori: Stil & mode
Pureheart efterår/vinter 2008

Purehearts efterårskollektion giver virkelig mulighed for at klæde sig helt efter humør og lejlighed ...

Vidunderlige lange silhuetter, pompøse dekorationer, et væld af varme og glade farver brugt på en dristig og opfindsom måde – dette er kollektionen fra Pureheart til efterår/vinter 2008.

Silhuetten er lang og flydende med et smukt skulpturelt tilsnit. Den vækker en følelse af eksklusivitet, når de sensuelle og florlette materialer smyger sig om kroppen. Kollektionen er præget af kjoler, der strækker sig fra de gulvlange hippiekjoler over kjoler i A-form til feminine empirekjoler, der piget slutter lige over knæet. Ligeledes findes vidde tunikaer i opdaterede 70’er udgaver smukt udført med rynk eller læg, så der opstår masser af rummelighed. Udvalgte modeller har fået trompetærmer, der yderligere understreges, når de står i skarp kontrast til de mere figursyede silhuetter. En perlebroderet vest kan smukt sættes sammen med en klassisk skjorte eller bruges til en af de mange skønne kjoler, mens en forrygende perlekjole ser ekstra fræk ud, hvis den mikses med et par traditionelle rynkede indiske gamacher. Rå jeans bruges med årets must haves: T-shirts med påskriften Yes to Peace eller Yes to Love - lige i Henriette Zobels ånd og livsstil.

Farver har en vigtig indflydelse på vores sind. Farver kan skabe stemning og helt specielle følelser hos mennesker. De orange toner leder tankerne hen på noget festligt og levende, bærrød er erotikkens farve, søgrøn virker stimulerende og emmer af friskhed. Blå toner virker beroligende og afslappende og findes fra de fineste lyse havblå nuancer til den mættede koboltblå tone. En serie i de klassiske toner som hvid, sand og sort giver sindet ro - så lad dig fortrylle og inspirere af netop den farve, som du tiltrækkes af.

Materialerne vidner om ægthed og renhed. En vifte af de smukkeste silker forefindes, både udført som satin, georgette, crepe og i blandinger med bomuld og kashmir. Til de mere afslappede styles dukker skøn bomuldsvoile, bomuld med lycra og jersey op.

Kollektionen er ren overflod af mønstre, der bryder tøjet på forskellig vis. Nogle slynger sig frem udvalgte steder på tøjet som farverigt broderi, andre fremstår som dekorationer af pailletter og stene, mens blomstertryk flittigt er brugt sammen med en serie i farverige sjalsmønstre. Til de dage, hvor man har lyst til at være mere nedtonet, findes en helt forrygende serie i sorte og hvide mønstre. Purehearts efterårskollektion giver med andre ord virkelig mulighed for at klæde sig helt efter humør og lejlighed.

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Anneli strik Wood Wood

Anneli strik Wood Wood

Blanche Cph

Blanche Cph

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^