Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin
Kategori: Stil & mode
Pernille rosendahl og modebrandet vila

Et af tidens mest hotte musiknavne Pernille Rosendahl og modebrandet VILA spiller sammen om at designe et par limited jeans ...

Pernille Rosendahl og modebrandet VILAs designere har arbejdet tæt sammen for at skabe et par jeans, der passer til sangerinden og hendes fans. Knapper, syninger og pasform er blevet vendt og drejet, og resultatet er et par jeans med et touch af musik og et særligt Coca-Cola light twist. Jeansene sælges i en begrænset periode med start i april.

"Det er super cool, at Coca-Cola light fyrer op under musik og mode. Jeg brænder selv for mode, og synes det er fedt at få lov til at designe et par lækre jeans. Kampagnen er et spændende initiativ, og jeg er glad for at være en del af det," siger Pernille Rosendahl, sangerinde og X-factor-dommer.
Pernille har lagt hjerte og sjæl i designet, der afspejler hendes passion for mode. Sangerinden er en stilsikker fashionista, som gerne vil dele sin passion med sine fans.
"Det har været en utrolig spændende proces at arbejde sammen med Pernille! Hun har været en stor inspirationskilde, fordi hun virkelig har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig - ikke alene på musikscenen, men også på catwalken," siger Anne Brose, Marketing manager hos VILA.

Coke light kobles med Fashion
Coca-Cola light har længe bevæget sig i modeuniverset med f.eks. sommerens kampagne med danske Baum und Pferdgarten og andre europæiske up and coming designere. Nu kaster brandet sig ud i en ny kampagne med VILA og og Pernille Rosendahl, og senere på året følges det op af andre vilde initiativer. Analyser viser nemlig, at Coca-Cola lights målgruppe, kvinder 20-39 år interesserer sig meget for shopping, oplevelser og mode:
"Netop i Danmark er modebranchen langt fremme på beatet med mange talentfulde designere og brands. Derfor vil vi gerne drive helt nye og usete koblinger mellem vores brand og mode. Og som her spille på både mode og musik, hvor vi får en stor superaktuel sangstjerne og et ægte dansk modeikon til at spille sammen", siger Christian Sveigaard fra Coca-Cola light.

Afsløring af kampagnen
The Storm jeans by VILA CLOTHES og Pernille Rosendahl rammer butikkerne i april. Designet er hemmeligt, så de danske fashionistas må pænt vente på afsløringen. Pernille lægger selv ansigt og krop til kampagnen og du kan se de flotte kampagnebilleder i alle VILA butikker fra den 9. april.


Vejl. udsalgspris kr. 499,-

Meget mere mode, finder du på

Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
ZOEY - Mode til kvinder med kurver

ZOEY - Mode til kvinder med kurver

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Soulmade strik

Soulmade strik

Kimono Prepair

Kimono Prepair

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
^