Kalendergaver
Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Skoskab i stål
Akvarel i drømmende farver
Kategori: Stil & mode
Peppercorn efterår/vinter 2008

Efterårets kollektion fra Peppercorn byder på nye strømninger, der modigt mikser tidens feminine tendenser med spændende rå undertoner ...

Efterårets kollektion fra Peppercorn byder på nye strømninger, der modigt mikser tidens feminine tendenser med spændende rå undertoner.

Stilen henter sin inspiration fra det pulserende hverdagsliv, hvor smarte nederdele og korte jakker kan styles med både pumps og støvletter. Så længe looket både er nyt og anderledes, og samtidig matcher hverdagens behov, er næsten alt tilladt.

Efterårets silhuet har en smuk feminin figur i empiresnit, der hist og her brydes af søde balloneffekter, lige bukseben fra herresuitet og både smalle og løsere nederdele. Det feminine empiresnit fremhæves af bindebånd på både toppe og kjoler, mens jeans med lige ben giver silhuetten et mere maskulint og råt touch. Både bluser, skjorter og jakker får et nyt snit med små kraver og balloninspirerede ærmer, hvorimod den klassiske blazer bevarer smalle ærmer og fine revers.

Farvespektret for efterårssæsonen mikser de mørke jordfarver med blågrønne, græsgrønne og grå nuancer, der frækt brydes af en flot pink i de mange skønne prints. Vinterens vigtigste tone i farveskalaen er lilla, der både mikses enkelt med en ren sort bund eller sættes nytænkende i spil med både de blålige, grønlige og grå toner.

Peppercorn byder denne sæson på både spændende materialekombinationer, såsom silke- og bomuldsmiks, men tager også vintermaterialer som ren uld med i kollektionen, sammen med en blød babyfløjl og en feminin chiffon.

Detaljerigdommen i denne kollektion vidner om de nye tendenser, der præger modebilledet lige nu. De rå effekter træder frem i computerstrikkede bluser, der mikses med smalle jeans og et par seje støvler, mens spændende prints på en klassisk fløjl twister det feminine med det maskuline. Ligeledes ses små broderier side om side med miksede striber, burn out mønstre og storblomstrede dekorationer, så looket hele tiden veksler mellem de feminine detaljer og de rå effekter.

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Bæredygtig basis garderobe

Bæredygtig basis garderobe

Blanche Cph

Blanche Cph

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Anneli strik Wood Wood

Anneli strik Wood Wood

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^