Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Kategori: Stil & mode
Oxmo efterår/vinter 2008

OXMO´s vinterkollektion 2008 hylder den parisiske elegance, med stærk inspiration hentet fra 40’ernes romantiske ladylike glamour ...

Modsætninger mødes i OXMO´s univers til efterår/vinter 2008. Her mikses det maskuline med det feminine, det voluminøse kombineres med det stramme, og fortid møder nutid. Det hele udmunder i et flydende look og strømlinet elegance til kvinden anno 2008.

OXMO´s vinterkollektion 2008 hylder den parisiske elegance, med stærk inspiration hentet fra 40’ernes romantiske ladylike glamour. Kollektionen fokuserer på store afslappede silhuetter, som f.eks. skønne kjoler og toppe i A-facon, der skal kombineres med stramme cigaretbukser eller gamacher. Herrebukser med masser af vidde anvendes med stramme toppe, så der igen leges med modsættende silhuetter.

Kvaliteterne leger igen med det modsætningsfyldte: Fin og tynd silke kombineres med vamset strik både i uld og angora. Metalliske og skinnende overflader kontrasterer babyfløjl og jersey, så det hele udstråler en velafbalanceret femininitet.

Detaljerne er mange, men underspillede, så de fuldender elegancen. Hæklede effekter, betrukne knapper, bindebånd og striber samt forrygende grafiske print inspireret af 60’erne spiller flot op til 40’ernes feminine faconer. Sofistikerede plisseringer, sløjfer og flæser kigger frem og sætter glans over udvalgte modeller.

Raffinerede og uundværlige mørke farver som sort, grå og toner af bark danner basis i kollektionen. Vinterhvid, stærk rød og en raffineret dyb lilla, kombineret med enkelte strejf af okker, afrunder farvebilledet på smukkeste vis.

OXMO´s kollektion til efterår/vinter 2008 byder tidens kvinde en velafbalanceret retrofortrolighed med en sofistikeret og underspillet elegance.


Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år...

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,...

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til...

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Stil & mode
Moden forår 2016

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder...

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Stil & mode
Kend din type - find din stil

Shoppingturen kan meget hurtigt gå hen og blive en tidskrævende og uoverskuelig omgang, hvis man ikke har et nogenlunde præcist billede af, hvad det er, man skal kigge efter. For mange er det nemlig ikke kun et spørgsmål om at finde frem til stativerne med den seneste kollektion, men mere et...

Læs mere
Stil & mode
Tasker gennem tiden

For de allerfleste af os er den helt uundværlig, og vi går helst ingen steder uden. Og sådan har det været gennem flere århundrede. Faktisk har den spillet en så central rolle i modens historie, at den i dag har sit helt eget museum.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Stine Goya

Stine Goya

Nyt, hot og klassisk gråt

Nyt, hot og klassisk gråt

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Nye Bøger
^