Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
Kare Design spisebordsstol
Brink Nordic - Julepynt <BR>som i gamle dage
Kategori: Stil & mode
Oxmo efterår/vinter 2008

OXMO´s vinterkollektion 2008 hylder den parisiske elegance, med stærk inspiration hentet fra 40’ernes romantiske ladylike glamour ...

Modsætninger mødes i OXMO´s univers til efterår/vinter 2008. Her mikses det maskuline med det feminine, det voluminøse kombineres med det stramme, og fortid møder nutid. Det hele udmunder i et flydende look og strømlinet elegance til kvinden anno 2008.

OXMO´s vinterkollektion 2008 hylder den parisiske elegance, med stærk inspiration hentet fra 40’ernes romantiske ladylike glamour. Kollektionen fokuserer på store afslappede silhuetter, som f.eks. skønne kjoler og toppe i A-facon, der skal kombineres med stramme cigaretbukser eller gamacher. Herrebukser med masser af vidde anvendes med stramme toppe, så der igen leges med modsættende silhuetter.

Kvaliteterne leger igen med det modsætningsfyldte: Fin og tynd silke kombineres med vamset strik både i uld og angora. Metalliske og skinnende overflader kontrasterer babyfløjl og jersey, så det hele udstråler en velafbalanceret femininitet.

Detaljerne er mange, men underspillede, så de fuldender elegancen. Hæklede effekter, betrukne knapper, bindebånd og striber samt forrygende grafiske print inspireret af 60’erne spiller flot op til 40’ernes feminine faconer. Sofistikerede plisseringer, sløjfer og flæser kigger frem og sætter glans over udvalgte modeller.

Raffinerede og uundværlige mørke farver som sort, grå og toner af bark danner basis i kollektionen. Vinterhvid, stærk rød og en raffineret dyb lilla, kombineret med enkelte strejf af okker, afrunder farvebilledet på smukkeste vis.

OXMO´s kollektion til efterår/vinter 2008 byder tidens kvinde en velafbalanceret retrofortrolighed med en sofistikeret og underspillet elegance.


Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes...

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Blanche Cph

Blanche Cph

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Feminine plus size-styles

Feminine plus size-styles

Spreadshirt - Design dit udtryk

Spreadshirt - Design dit udtryk

Nye Bøger
^