AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Brink Nordic - Julepynt <BR>som i gamle dage
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Stil & mode
Optimisme på modemessen

Trods nedgang i besøgstallet vurderer arrangørerne bag messerne: CIFF - Copenhagen International Fashion Fair og Gallery i Forum, en spirende optimisme ...

Kronprinsesse Mary aflægger besøg hos Marlene Biger under messen ...Fotograf: Claus Starup


Sommerudgaven af den københavnske modeuge er slut. Trods nedgang i besøgstallet vurderer arrangørerne bag messerne: CIFF - Copenhagen International Fashion Fair og Gallery i Forum, en spirende optimisme.

Optimismen kunne blandt andet mærkes på CIFF TREND SHOW, hvor designerbureauet Femmes Regionales havde skabt et farvestrålende show med blandt andet balloner, blomster og masser smil fra modellerne.

Også flere udstillere beretter om en positiv messe, selvom branchen generelt melder om krise. Henriette Plejdrup fra brandet MONTA, som udstiller for første gang på modemessen, fortæller:

"Der har været rigtig god interesse fra indkøbere. Selv de "små" forbrugere – børnene, har vist begejstring for mærket og spurgt til, hvornår det kommer i butikkerne."

MONTA havde besøg af børn på standen, da den hollandske fodboldstjerne Edgar Davis lagde vejen forbi CIFFFKIDS for at signere bolde. Han er en af iværksætterne bag hollandske MONTA.

Mio my Mio, som har været med i flere sæsoner, har også haft en positiv oplevelse:

"Vi har fået nye kunder hver dag. Og der har været stor interesse fra udenlandske indkøbere fra blandt andet Norge, Holland og Sverige. Vores forventninger til messen er helt klart indfriet", sige Henriette Sonne fra Mio my Mio.

Den optimistiske stemning på begge messer er i god tråd med en undersøgelse lavet af brancheorganisationen Dansk Mode & Textil blandt 340 medlemsvirksomheder. Her er meldingen, at flertallet af virksomhederne har tilpasset deres forretningsgange som en konsekvens af den økonomiske afmatning, og derfor ser de frem mod bedre tider i begyndelsen af 2010.

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Modström jumpsuit

Modström jumpsuit

Modetendenser efterår:<BR> Lun fra top til tå

Modetendenser efterår:
Lun fra top til tå

Bæredygtig basis garderobe

Bæredygtig basis garderobe

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^