Kalendergaver
Nye plejende vinterfavoritter
Gave til hundeejer
Skoskab i stål
Kategori: Stil & mode
Odd molly efterår 2007

Logotaget ”living tenfold” hænger på alle styles i efterårkollektionen hos Odd Molly, og er en reminder om at omfavne alle dine drømme og yndefuldt give efter for hver en af dem.

Stilen for Odd Mollys nye efterårskollektion er lagt. Med multietniske strømninger fra de kolde Andesbjerge, varme Marokko og Odd Mollys egen “babusjka” præsenteres et designunivers med ét gennemgående budskab; tillad dig selv at leve livet fuld ud – ”living tenfold”.

Logotaget ”living tenfold” hænger på alle styles i kollektionen, og er en reminder om at omfavne alle dine drømme og yndefuldt give efter for hver en af dem.

Odd Molly er originalt, unikt, sprudlende kreativt og decideret smukt design. Efterårskollektionen er som en ” babusjka-dukke”- ved at skille den ad afsløres nye identiteter. På samme måde kan du mikse Odd Molly kollektionen efter en følelse eller en stemning og skabe et helt nyt look.

For Odd Molly er det vigtigst, at kvinder udstråler selvtillid, glæde, og at de føler sig tilpas – uanset, hvad modentrenden dikterer. Og spørger man den succesfulde kreative direktør, Per Holknekt, om, hvordan han mener, at kvinder skal se ud dette efteråret, svarer han:

”Præcist som de selv vælger. Noget helt uden begrænsninger, og det er op til den enkelte at fortolke det. Jeg bryder mig ikke om modediktioner, kvinder har ofte en instinktiv fornemmelse for at skabe superskønne outfits selv. Og det er der rig mulighed for med Odd Molly”.

Der indbydes til en kollektion, hvor materialerne som altid er bemærkelsesværdige i top med fx lækker 100 pct. kashmir, alpakauld og printet silke. Der er fokus på håndlavede hæklede og broderede detaljer, og der er endda enkelte styles i kollektionen, som er fuldstændig håndlavede.

Silhuetten afslører bl.a. nederdele og kjoler i en ladylike 50’er stil samtidig med, at der også kan spottes 60’er inspirerede tunika styles – alle med den ægte ”Odd Molly feeling”. Derudover introduceres for første gang bukser i gråternet mønster eller ensfarvet med en diskret detalje langs benet, en super cool ”must have” brun læderjakke, bomuldsbluser med feminine snit og fine printede silkekjoler. Uundværlige strikcardigans, søde huer, mamelukker, dekorative sokker, lange benvarmere, fingervanter og et farverigt sjal – alt sammen perfekt til at gå det kolde danske efterår i møde.

Farvekombinationerne er elegant afstemt, hvor grundfarverne er forskellige nuancer af grå og hvid, midnatsblå, beige/bronze, mens fx broderi samt jacquardvævning er i kontrastfarver som mørk rød og lilla. Farvevalget er med til at understrege Odd Mollys helt særlige pigede look.

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Feminine plus size-styles

Feminine plus size-styles

Spreadshirt - Design dit udtryk

Spreadshirt - Design dit udtryk

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^