Sommer pasteller
Quilttæppe
Tank top i bambus materiale
Kjole slå-om effekt og paisley print
Kategori: Stil & mode
Naja lauf's hjerte

Designer Naja Lauf har et blødt hjerte for hjælpeorganisationer. Sammen med sin forårkollektion lancerer Naja Lauf sit bud på Hjerteblusen 2006 ...

Designer Naja Lauf har et blødt hjerte for hjælpeorganisationer. Helt uden forbehold sagde hun ja, da Hjerteforeningen spurgte, om hun ville være hjerteven – og sammen med sin forårskollektion lancerer Naja Lauf sit bud på Hjerteblusen 2006.

”Jeg bliver simpelthen glad, når hjælpeorganisationer henvender sig til mig, og beder mig om at støtte. Når der skal noget ekstra til, så må alle vi, der kan, gøre en indsats. Det, jeg kan, er at lave tøj og sælge det. Andre kan synge og optræde,” siger Naja Lauf.

Den fremadstormende designer Naja Lauf modtog i 2005 ALT for damernes prestigefyldte designpris Guldknappen, for sin ny-feminine stil, der kommer til udtryk i en smuk blanding af blid sensualitet og retro glamour. Tøj, der er moderne og enkelt. Et eksklusivt verdenskvinde look, der får kvinder som Kronprinsesse Mary til at falde for det.

”Jeg har kendt til Hjerteforeningens arbejde – fulgt deres gode initiativer gennem mange år – så jeg sagde straks ja til at blive Hjerteven. Jeg ved, at der findes en gråzone i behandlingssystemet, når det gælder alvorlige sygdomme. Hvis jeg kan forbedre nogens liv gennem dette lille bidrag, så vil jeg gerne det. Jeg har selv barn, og kan forestille mig, at man lever i en evig angst med et alvorligt sygt barn. Det må være så belastende for hele familien, psykisk må man have behov for meget støtte,” siger Naja Lauf.

Blusen, som Naja Lauf har skabt, er en feminin T-shirt med hjertehulmønster. Den kan både være rå med jeans og sød med en nederdel. Naja Lauf har bevidst valgt at denne bluse skal være et rent produkt – derfor er den af bomuldsjersey med perlemorsknapper og produceret i Europa.
”Jeg har designet blusen i mine egne yndlingsfarver: Hvid, gråmeleret, mint og is gul. Farver, der passer til alt muligt, og klæder mange. Jeg synes, det er vigtigt, at Hjerteblusen kan bruges bredt.”

Vejledende udsalgspris er 499 kroner. Overskuddet fra Naja Laufs Hjerteblusen går ubeskåret til Hjerteforeningens arbejde for at forbedre hjertebørns og deres familiers liv. Naja Laufs bluse til Hjerteforeningen vil være i butikkerne i forår/sommer sæsonen. Telefon 70 25 13 25 oplyser nærmeste forhandler eller

Stil & mode
Nümph SS2017

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og...

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes...

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år...

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,...

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til...

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Ciso - Ny kollektion

Ciso - Ny kollektion

Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

Nederdel Levete Room

Nederdel Levete Room

Jensen Woman

Jensen Woman

Nye Bøger
Pandemi i USA Viagra