Sommer pasteller
Zinkbaljer
Shorts i bambuskvalitet JBS
Ogawa Kazumaza
Kategori: Stil & mode
Naja lauf's hjerte

Designer Naja Lauf har et blødt hjerte for hjælpeorganisationer. Sammen med sin forårkollektion lancerer Naja Lauf sit bud på Hjerteblusen 2006 ...

Designer Naja Lauf har et blødt hjerte for hjælpeorganisationer. Helt uden forbehold sagde hun ja, da Hjerteforeningen spurgte, om hun ville være hjerteven – og sammen med sin forårskollektion lancerer Naja Lauf sit bud på Hjerteblusen 2006.

”Jeg bliver simpelthen glad, når hjælpeorganisationer henvender sig til mig, og beder mig om at støtte. Når der skal noget ekstra til, så må alle vi, der kan, gøre en indsats. Det, jeg kan, er at lave tøj og sælge det. Andre kan synge og optræde,” siger Naja Lauf.

Den fremadstormende designer Naja Lauf modtog i 2005 ALT for damernes prestigefyldte designpris Guldknappen, for sin ny-feminine stil, der kommer til udtryk i en smuk blanding af blid sensualitet og retro glamour. Tøj, der er moderne og enkelt. Et eksklusivt verdenskvinde look, der får kvinder som Kronprinsesse Mary til at falde for det.

”Jeg har kendt til Hjerteforeningens arbejde – fulgt deres gode initiativer gennem mange år – så jeg sagde straks ja til at blive Hjerteven. Jeg ved, at der findes en gråzone i behandlingssystemet, når det gælder alvorlige sygdomme. Hvis jeg kan forbedre nogens liv gennem dette lille bidrag, så vil jeg gerne det. Jeg har selv barn, og kan forestille mig, at man lever i en evig angst med et alvorligt sygt barn. Det må være så belastende for hele familien, psykisk må man have behov for meget støtte,” siger Naja Lauf.

Blusen, som Naja Lauf har skabt, er en feminin T-shirt med hjertehulmønster. Den kan både være rå med jeans og sød med en nederdel. Naja Lauf har bevidst valgt at denne bluse skal være et rent produkt – derfor er den af bomuldsjersey med perlemorsknapper og produceret i Europa.
”Jeg har designet blusen i mine egne yndlingsfarver: Hvid, gråmeleret, mint og is gul. Farver, der passer til alt muligt, og klæder mange. Jeg synes, det er vigtigt, at Hjerteblusen kan bruges bredt.”

Vejledende udsalgspris er 499 kroner. Overskuddet fra Naja Laufs Hjerteblusen går ubeskåret til Hjerteforeningens arbejde for at forbedre hjertebørns og deres familiers liv. Naja Laufs bluse til Hjerteforeningen vil være i butikkerne i forår/sommer sæsonen. Telefon 70 25 13 25 oplyser nærmeste forhandler eller

Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Spreadshirt - Design dit udtryk

Spreadshirt - Design dit udtryk

Ciso - Ny kollektion

Ciso - Ny kollektion

Nederdel Levete Room

Nederdel Levete Room

Brandtex - Tre nye designlinjer

Brandtex - Tre nye designlinjer

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
^