500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Stil & mode
Naja lauf's hjerte

Designer Naja Lauf har et blødt hjerte for hjælpeorganisationer. Sammen med sin forårkollektion lancerer Naja Lauf sit bud på Hjerteblusen 2006 ...

Designer Naja Lauf har et blødt hjerte for hjælpeorganisationer. Helt uden forbehold sagde hun ja, da Hjerteforeningen spurgte, om hun ville være hjerteven – og sammen med sin forårskollektion lancerer Naja Lauf sit bud på Hjerteblusen 2006.

”Jeg bliver simpelthen glad, når hjælpeorganisationer henvender sig til mig, og beder mig om at støtte. Når der skal noget ekstra til, så må alle vi, der kan, gøre en indsats. Det, jeg kan, er at lave tøj og sælge det. Andre kan synge og optræde,” siger Naja Lauf.

Den fremadstormende designer Naja Lauf modtog i 2005 ALT for damernes prestigefyldte designpris Guldknappen, for sin ny-feminine stil, der kommer til udtryk i en smuk blanding af blid sensualitet og retro glamour. Tøj, der er moderne og enkelt. Et eksklusivt verdenskvinde look, der får kvinder som Kronprinsesse Mary til at falde for det.

”Jeg har kendt til Hjerteforeningens arbejde – fulgt deres gode initiativer gennem mange år – så jeg sagde straks ja til at blive Hjerteven. Jeg ved, at der findes en gråzone i behandlingssystemet, når det gælder alvorlige sygdomme. Hvis jeg kan forbedre nogens liv gennem dette lille bidrag, så vil jeg gerne det. Jeg har selv barn, og kan forestille mig, at man lever i en evig angst med et alvorligt sygt barn. Det må være så belastende for hele familien, psykisk må man have behov for meget støtte,” siger Naja Lauf.

Blusen, som Naja Lauf har skabt, er en feminin T-shirt med hjertehulmønster. Den kan både være rå med jeans og sød med en nederdel. Naja Lauf har bevidst valgt at denne bluse skal være et rent produkt – derfor er den af bomuldsjersey med perlemorsknapper og produceret i Europa.
”Jeg har designet blusen i mine egne yndlingsfarver: Hvid, gråmeleret, mint og is gul. Farver, der passer til alt muligt, og klæder mange. Jeg synes, det er vigtigt, at Hjerteblusen kan bruges bredt.”

Vejledende udsalgspris er 499 kroner. Overskuddet fra Naja Laufs Hjerteblusen går ubeskåret til Hjerteforeningens arbejde for at forbedre hjertebørns og deres familiers liv. Naja Laufs bluse til Hjerteforeningen vil være i butikkerne i forår/sommer sæsonen. Telefon 70 25 13 25 oplyser nærmeste forhandler eller

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Spreadshirt - Design dit udtryk

Spreadshirt - Design dit udtryk

Anneli strik Wood Wood

Anneli strik Wood Wood

Stine Goya

Stine Goya

Nyt, hot og klassisk gråt

Nyt, hot og klassisk gråt

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^