Tommy Hilfiger
AVIVIR Baobab
Økologisk maling til soveværelset
Brink Nordic - Julepynt <BR>som i gamle dage
Kategori: Stil & mode
Mutzu

To kreative københavnere har, inspireret af Fejø´s smukke natur, skabt et nyt tøjmærke. Navnet er Mutzu – og kollektionen består af smukke designs, udelukkende skabt af naturmaterialer som silke, bomuld, uld og kashmir.

For Helle Waltersen og Gitte Bohman har naturen på Fejø været inspiration til tøjmærket Mutzu – et nyt tøjmærke hvis kollektion udelukkende består af naturmaterialer som silke, bomuld, uld og kashmir ...
Mutzu - silke, bomuld, uld og kashmir
Øen Fejø som ligger i Smålandsfarvandet ved Lolland er med sine mange frugtplantager kendt som Frugt-øen. Men i fremtiden vil Fejø være kendt for mere end frugtavl. To kreative københavnere har, inspireret af Fejø´s smukke natur, nemlig skabt et nyt tøjmærke. Navnet er Mutzu – og kollektionen består af smukke designs, udelukkende skabt af naturmaterialer som silke, bomuld, uld og kashmir.
Helle Waltersen og Gitte Bohman boede begge med deres familier i København, da de besluttede at de ville væk fra storbyen.
”Ønsket om et liv på landet med gode og trygge opvækstmuligheder for vores børn kombineret med afstandtagen til storbyens hektiske liv gjorde at begge familier endte på Fejø”, fortæller Gitte Bohman. ”Vi kendte ikke hinanden før livet på Fejø bragte os sammen. Her på øen er man en del af en stor åbenhed og imødekommenhed, man mødes i alle sammenhænge og alle hilser på hinanden. Her er højt til himlen, man er tæt på hinanden: alle muligheder er åbne.”
De to familier faldt hurtigt til på øen og både børn og voksne stortrivedes. Den smukke natur omkring dem, gav snart pigerne ideen til at starte en tøjkollektion skabt af rene naturmaterialer. Med en baggrund som industriel designer kom Helle Waltersen til at stå for design og produktion, mens Gitte Bohman tog sig for den administrative del omkring lancering og drift af onlineshoppen og konceptet.

En kollektion af "must haves"
Snart var Mutzu klar med sin første kollektion, som består af sæsonens "must haves" ; bluser, kjoler, cardigan, sweater i naturmaterialer som silke, bomuld, uld og kashmir - men også hyggelige hjemmesko i blød merinould og skønne farver.
”Med Mutzus er målet at være en væsentlig bidragsyder til flot dansk design. Design der smyger sig om kvindekroppen, højner følelsen af velvære og er et skønt og eftertragtet garderobesupplement for den mode-, kvalitets- og prisbevidste kvinde. Vi har kræset for detaljerne, nøje udvalgt farverne og tænkt en smuk kvindelighed ind i hver enkelt style, som vil tilgodese den pris-, kvalitets- samt modebevidste kvinde. Vi har fingeren på pulsen omkring hvad der rører sig i modebranchen, som Helle har 17 års erfaring fra.”, forklarer Gitte Bohman - og understreger samtidig at kollektionen kun findes online.
”En væsentlig forudsætning for vores ide, har hele tiden være ønske om at forene familielivet med hjemmearbejdspladsens mulighed for et fleksibelt arbejdsliv. Derfor kan vores tøj udelukkende købes online, hvilket naturligvis samtidig minimere udgiften til fordyrende mellemled” siger Gitte Bohman og opfordre til at man kigger forbi netshoppen, hvor man lige nu kan se hele kollektionen.

Besøg:

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Modström jumpsuit

Modström jumpsuit

Anneli strik Wood Wood

Anneli strik Wood Wood

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^