Mtv europe music award

Kategori: Stil & mode

Mtv europe music award

Mtv europe music award 

Der var guld og glimmer da mega celebs mødte op til MTV Europe Music Awards sidste weekend. P. Diddy og sangerinden Cassie får 5 ud af 5 funklende stjerner. Deres beklædning matchede begivenheden i det kolde København...











Rihanna
*****
R&B sangerinden Rihanna havde valgt en græskinspireret glitterkjole. Sangerinden er både ung og smuk og kan slippe af sted med det meste. Vi mener blot at der bliver bare vist lidt for meget af det hele... Med en kjole der både viser barm og ben og samtidig glimter som en diskokugle, bliver helheden en smule billig og Rihanna sniger sig derfor kun op på tre små stjerner.

Snoop Dog & Pharrell
*****
”Endelig en legitim grund til at bære pels”, ser Snoop Dog ud til at tænke. De løse grå ”morfar” bukser med kæmpe sweatshirt udover holder bare ikke til en prisoverrækkelse. Om Snoop selv har været klar over at han var lidt kedelig påklædt og derfor har prøvet at friske det op med en stor hvid pels vides ikke - men kønt er det ikke! Produceren og artisten Pharrell blev skræmt over det danske vintervejr, og havde taget en stor pelshat på som minimum er tre numre for stor til ham. De to udgør et ømt par og får 2 stjerner - godt hjulpet på vej af Pharrells lækre sælstøvler.

Kanye West & Fat Joe
*****
De to rappere Kanye West og Fat Joe ligner nogen der er gået lige ind fra gaden og ved et tilfælde er landet i en prisoverrækkelse. Kanye West er ellers kendt for sin gennemførte stil og sans for mode, så det er derfor en stor skuffelse at han ikke er lidt mere opfindsom i aftenens anledning. En opfindsomhed som han måske prøvede at genfinde, da han åbenlyst viste sin skuffelse over ikke at have vundet prisen for ”bedste video”. Rapperne får 1 stjerne.

P. Diddy og Cassie
*****
Sådan skal det gøres! P. Diddy og sangerinden Cassie viser her at man sagens kan klæde sig flot trods af vinterkulden. Cassie er i en chik kjole i vinterens hotteste farver grå og sølv. Kjolen er sexet uden at være for afslørende. P. Diddy er vant til kulden, da han bor i New York, og han viser at han er øvet i kunsten at klæde sig varmt – og samtidigt elegant. Resultatet belønnes med 5 stjerner.

Adrian Brody
*****
Skuespilleren Adrian Brody afprøver Eurochik-stilen, uden det bedste resultat. Hans kollega Johnny Depp mestre looket, men på Adrian ser det bare rodet og sjusket ud på den ufede måde. Hans ukendte ledsager viser at bar ryg er ligeså forførende som en dyb kavalergang, netop derfor ville det klæde hvis kjolen var 10 cm længere. Parret får samlet 3 stjerner.

Juliette Lewis
*****
En gennemført stil er altid en fryd for øjet. Juliette Lewis look er en blanding af 30´er og 60´er stil og klæder skuespilleren rigtig godt. Den minimale kjole er super sød, og bliver ikke vulgær på Juliettes drengede krop. Fed detalje at støvlerne og kjole matcher, dog kan pandebåndet diskuteres. Skuespilleren får 4 stjerner for sit mod til at være anderledes.

Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017 

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Stil & mode
Dansk mode brager frem i udlandet 

Mens de helt nye kollektioner vises frem under modeugen i København, kan den danske modebranche konstatere, at det går over al forventning på de store eksportmarkeder. Det viser Deloittes Modeanalyse 2016. Særligt tyskerne og briterne er vilde med danskdesignet tøj. Til gengæld skal der arbejdes…

Læs mere
Stil & mode
Sommermode 2016 

Se sommerens skønne, lette kjoler og toppe. Klædelige skjorte- og t-shirt kjoler, løstsiddende behagelige bomuldskjoler og tunikaer. Shop sommernyheder fra By Malene Birger, Gustav, Vila, Filippa K, AJ. 117 Project, Paul & Joe Sister mf.

Læs mere
Stil & mode
Konkursramte Bruuns Bazaar og BZR købt af Hanssen Brands A/S  

Den nylige konkursbegæring fra Bruuns Bazaar chokerede modebranchen. Gennem mere end 20 år skabte parret bag det ikoniske brand, brødrene Bjørn og Theis Bruun, kollektioner, der med stilrene, elegante design, begejstrede kvinder med hang til det enkle og klassiske. Trods brandets popularitet,…

Læs mere
Stil & mode
København er Nordens mest fashionable storby 

Modefolk fra hele verden er i næste uge samlet i København til den danske modeuge, Copenhagen Fashion Week, som er Nordens største modebegivenhed. Skandinavisk mode er da også kendt i hele verden for sit rene og enkle design. Men hvilken af de fire nordiske hovedstæder er bedst, når det kommer til…

Læs mere
Stil & mode
Copenhagen Fashion Week 2016  

Alle fashionistaer kan følge med i modeugen fra fra første parket, når Danmarks Radio fra den 3. til 5. februar sender fra ekstravagante catwalks, interviewer kreative modeskabere og sofistikerede modeller.

Læs mere
Stil & mode
By Malene Birger SS16 

Elegante og stilrene silhuetter med snit og elementer hentet i 70´er moden. Forår/sommer kollektionen 2016 fra By Malene Birger byder på minikjoler, tunikaer over bukser med vidde, busseronnekjoler og glamourøse maxi-kjoler.

Læs mere
Stil & mode
Moden forår 2016 

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder…

Læs mere
Stil & mode
Benedikte Utzon har mistet retten til sit navn 

Den kendte designer Benedikte Utzon må ikke længere skrive 'designed by Benedikte Utzon' på sine kollektioner. Det har Sø - og Handelsretten nu afgjort.

Læs mere
Stil & mode
Kig på kommende forårs farver 

En ny sæson er lig med ny tendens, og makeuppaletten ved forårssæsonens modeshows var fyldt med stærke farver.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^