Mtv europe music award

Kategori: Stil & mode

Mtv europe music award

Mtv europe music award 

Der var guld og glimmer da mega celebs mødte op til MTV Europe Music Awards sidste weekend. P. Diddy og sangerinden Cassie får 5 ud af 5 funklende stjerner. Deres beklædning matchede begivenheden i det kolde København...











Rihanna
*****
R&B sangerinden Rihanna havde valgt en græskinspireret glitterkjole. Sangerinden er både ung og smuk og kan slippe af sted med det meste. Vi mener blot at der bliver bare vist lidt for meget af det hele... Med en kjole der både viser barm og ben og samtidig glimter som en diskokugle, bliver helheden en smule billig og Rihanna sniger sig derfor kun op på tre små stjerner.

Snoop Dog & Pharrell
*****
”Endelig en legitim grund til at bære pels”, ser Snoop Dog ud til at tænke. De løse grå ”morfar” bukser med kæmpe sweatshirt udover holder bare ikke til en prisoverrækkelse. Om Snoop selv har været klar over at han var lidt kedelig påklædt og derfor har prøvet at friske det op med en stor hvid pels vides ikke - men kønt er det ikke! Produceren og artisten Pharrell blev skræmt over det danske vintervejr, og havde taget en stor pelshat på som minimum er tre numre for stor til ham. De to udgør et ømt par og får 2 stjerner - godt hjulpet på vej af Pharrells lækre sælstøvler.

Kanye West & Fat Joe
*****
De to rappere Kanye West og Fat Joe ligner nogen der er gået lige ind fra gaden og ved et tilfælde er landet i en prisoverrækkelse. Kanye West er ellers kendt for sin gennemførte stil og sans for mode, så det er derfor en stor skuffelse at han ikke er lidt mere opfindsom i aftenens anledning. En opfindsomhed som han måske prøvede at genfinde, da han åbenlyst viste sin skuffelse over ikke at have vundet prisen for ”bedste video”. Rapperne får 1 stjerne.

P. Diddy og Cassie
*****
Sådan skal det gøres! P. Diddy og sangerinden Cassie viser her at man sagens kan klæde sig flot trods af vinterkulden. Cassie er i en chik kjole i vinterens hotteste farver grå og sølv. Kjolen er sexet uden at være for afslørende. P. Diddy er vant til kulden, da han bor i New York, og han viser at han er øvet i kunsten at klæde sig varmt – og samtidigt elegant. Resultatet belønnes med 5 stjerner.

Adrian Brody
*****
Skuespilleren Adrian Brody afprøver Eurochik-stilen, uden det bedste resultat. Hans kollega Johnny Depp mestre looket, men på Adrian ser det bare rodet og sjusket ud på den ufede måde. Hans ukendte ledsager viser at bar ryg er ligeså forførende som en dyb kavalergang, netop derfor ville det klæde hvis kjolen var 10 cm længere. Parret får samlet 3 stjerner.

Juliette Lewis
*****
En gennemført stil er altid en fryd for øjet. Juliette Lewis look er en blanding af 30´er og 60´er stil og klæder skuespilleren rigtig godt. Den minimale kjole er super sød, og bliver ikke vulgær på Juliettes drengede krop. Fed detalje at støvlerne og kjole matcher, dog kan pandebåndet diskuteres. Skuespilleren får 4 stjerner for sit mod til at være anderledes.

Stil & mode
Efterårsmode 

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^