Zinkbaljer
Strandtaske Rice
Hængesofa Rivièra Maison
Kjole slå-om effekt og paisley print
Kategori: Stil & mode
Mtv europe music award

Der var guld og glimmer da mega celebs mødte op til MTV Europe Music Awards sidste weekend. P. Diddy og sangerinden Cassie får 5 ud af 5 funklende stjerner. Deres beklædning matchede begivenheden i det kolde København...Rihanna
*****
R&B sangerinden Rihanna havde valgt en græskinspireret glitterkjole. Sangerinden er både ung og smuk og kan slippe af sted med det meste. Vi mener blot at der bliver bare vist lidt for meget af det hele... Med en kjole der både viser barm og ben og samtidig glimter som en diskokugle, bliver helheden en smule billig og Rihanna sniger sig derfor kun op på tre små stjerner.

Snoop Dog & Pharrell
*****
”Endelig en legitim grund til at bære pels”, ser Snoop Dog ud til at tænke. De løse grå ”morfar” bukser med kæmpe sweatshirt udover holder bare ikke til en prisoverrækkelse. Om Snoop selv har været klar over at han var lidt kedelig påklædt og derfor har prøvet at friske det op med en stor hvid pels vides ikke - men kønt er det ikke! Produceren og artisten Pharrell blev skræmt over det danske vintervejr, og havde taget en stor pelshat på som minimum er tre numre for stor til ham. De to udgør et ømt par og får 2 stjerner - godt hjulpet på vej af Pharrells lækre sælstøvler.

Kanye West & Fat Joe
*****
De to rappere Kanye West og Fat Joe ligner nogen der er gået lige ind fra gaden og ved et tilfælde er landet i en prisoverrækkelse. Kanye West er ellers kendt for sin gennemførte stil og sans for mode, så det er derfor en stor skuffelse at han ikke er lidt mere opfindsom i aftenens anledning. En opfindsomhed som han måske prøvede at genfinde, da han åbenlyst viste sin skuffelse over ikke at have vundet prisen for ”bedste video”. Rapperne får 1 stjerne.

P. Diddy og Cassie
*****
Sådan skal det gøres! P. Diddy og sangerinden Cassie viser her at man sagens kan klæde sig flot trods af vinterkulden. Cassie er i en chik kjole i vinterens hotteste farver grå og sølv. Kjolen er sexet uden at være for afslørende. P. Diddy er vant til kulden, da han bor i New York, og han viser at han er øvet i kunsten at klæde sig varmt – og samtidigt elegant. Resultatet belønnes med 5 stjerner.

Adrian Brody
*****
Skuespilleren Adrian Brody afprøver Eurochik-stilen, uden det bedste resultat. Hans kollega Johnny Depp mestre looket, men på Adrian ser det bare rodet og sjusket ud på den ufede måde. Hans ukendte ledsager viser at bar ryg er ligeså forførende som en dyb kavalergang, netop derfor ville det klæde hvis kjolen var 10 cm længere. Parret får samlet 3 stjerner.

Juliette Lewis
*****
En gennemført stil er altid en fryd for øjet. Juliette Lewis look er en blanding af 30´er og 60´er stil og klæder skuespilleren rigtig godt. Den minimale kjole er super sød, og bliver ikke vulgær på Juliettes drengede krop. Fed detalje at støvlerne og kjole matcher, dog kan pandebåndet diskuteres. Skuespilleren får 4 stjerner for sit mod til at være anderledes.

Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Brandtex byder på et efterår med masser af stil

Brandtex efterårskollektion 2019 byder på masser af nye, skønne styles fra blandt andet Brandtex B. Copenhagen, som er en af Brandtex ny linjer.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Kjole jakke fra ZOEY

Kjole jakke fra ZOEY

Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

Nederdel Levete Room

Nederdel Levete Room

Modetendenser for 2019

Modetendenser for 2019

Nye Bøger
Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der...

Læs mere
Keto på 4 uger - Jane Faerber

Med Keto diæt oplever mange et mere stabilt blodsukker og varigt vægttab. Jane Faeber er kostrådgiver og blogger om sundkost, LCHF og Keto på den populære blog Madbanditten. Med hendes nye bog 'KETO på 4 uger' præsenterer hun stribevis af lækre opskrifter til Keto samt en overskuelig 4-ugers plan...

Læs mere
Overvind din Overspisning, af psykolog Christina Villendrup Lynge

Med Christina Villendrup Lynges bog 'Overvind din Overspisning' får man indblik i hvad overspisning og BED handler om, hvordan man identificerer tegnene på BED hos sig selv og andre, og hvordan man kommer af med sin spiseforstyrrelse.

Læs mere
Stærk, let og mæt

Hvis du nyder Anne Hjernøes selskab og gennem årene har fulgt hende som tv-vært i dejlige livsstilsprogrammer, hvor hun sammen med journalist Anders Agger har besøgt danske slotte og herregårde, badehoteller og øer, så har du måske bemærket, at hun har tabt sig. Faktisk har hun smidt hele 20 kilo...

Læs mere
^