Izabel Camille 'Bohemian'
Rattan sofa
Hængekøje VENTURE DESIGN
Fletstol fra Rivièra Maison
Kategori: Stil & mode
Moden forår 2016

 

 

Blandt farver der hitter i forårets kollektioner er smukke, orange nuancer. Fine, varme farver, som mikser rød og gul til sarte fersken-, melon- og abrikosfarver samt dybe orangerøde farver, som man slet ikke kan få øjnene fra. Det er elegante farver, som – lidt overraskende måske – ofte klæder den skandinaviske lyse hud, blågrå øjne og blond hår.

Så husk, at tjekke de orange nyheder en ekstra gang, når forårets kollektioner præsenteres de kommende måneder.

Her er det et skønt sæt fra By Malene Birgers nye kollektion - en lys og lækker forårskollektion inspireret af 1970´ernes ubekymrede ånd og med fine, helt enkle detaljer og bløde, feminine silhuetter.

 

 

Lollys Laundry SS2016
Let og lækker bomuldskjole 'Brit Dress' med vidde og trekvartlange ærmer.
Vejl. 499 kr.
Dolce&Gabbana
Solbrille i flot, brændt orange farve. Stellet er skabt i smukke udskæringer, inspireret af de spanske kamme og vifter.
Vejl. 2.975 kr.
Just Female 'Roz'
Elegant abrikosfarvet sæt. Stilfulde bukser med vidde og matchende blazer med bindebånd.
Vejl. 650 kr. / 800 kr.
By K neglelak No. 87 ‘Go-Around’ og Rimmel ‘The Only 1’ læbestift
Smuk, varm rød-orange lak fra By K, og lækker læbestift fra Rimmel, som både fugter og har en holdbar og intens farve.
Vejl. 79 kr. / 79,95 kr.
Urban Decay Vice4
Palette med 20 spritnye inspirerende øjenskygger, som inkluderer både matte og glitrende farver. De fløjlsbløde pigmenter er super nemme at arbejde med og giver et flot og holdbart resultat. Herligheden inkluderer spejl, dobbelt pensel samt flot og funktionelt etui.
Vejl. 450 kr.
Angulus Wedge
Skøn wedge sandal fra Angulus i lak. Sandalen er med plateau og kilehæl og lukkes med en fin ankelrem og guldspænde.
Vejl. 1.299,95 kr.
Nasengold G.
*****
Suveræn hverdagsparfume! Super lækker, ren og frisk med noter af grape, tempeljasmin og rosa peber samt en behagelig bund af cedertræ og rav.
Vejl. (100ml.) 960 kr.
Pelcor shopper
Ipanema lækker shoppetaske i silkeblødt og miljøvenligt kork-læder fra portugisiske Pelcor.
Vejl. 2.099 kr
Bareminerals
Ønsker du en flot, mat makeup, så kan vi varmt anbefale Bareminerals 'Matte Spf 15 Foundation'. Den er nem at arbejde med og dækker perfekt uden at virke pudret.
Vejl. 365 kr.
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode: Fra 9 – 17

Der er alle mulige gode grunde til at dresse op i hverdagen - især når man ser efterårets mode. Her får du nogle skønne bud på et chikt office-look. Klassiske nuancer er det sikre valg, men kan pimpes op med accessories, så du får et casual og feminint look. Giv dine jeans en pause og vælg en...

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Modetendenser efterår:<BR> Lun fra top til tå

Modetendenser efterår:
Lun fra top til tå

Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

Nye Bøger
Det børne- og ungdomspsykiatriske forløb, Karsten Gjessing Jensen

ADHD, autisme, triste tanker, bekymringer, tvangssymptomer, angst og spiseforstyrrelser. Børn og unge, psykiske problemer og psykiatriske diagnoser fylder mere og mere i den daglige debat.

For forældre og pårørende kan mødet med børne- og ungdomspsykiatrien forekomme overvældende og forvirrende....

Læs mere
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Grønt i front i klimakøkkenet - Lækre og nemme klimavenlige retter af Ditte Ingemann

I Danmark er der stort fokus klima, bæredygtighed, dyrevelfærd og CO2. Alle bakker op om at der må gøres en indsats for at nedbringe overforbruget, men for den enkelte forbruger, er det ikke altid nemt at gennemskue, hvordan man bedst yder sit, for at værne om miljøet.

Læs mere
Feministisk kreabog

Fra de kreative kvinder, Sabine Lemire og Louise Gram, kommer en ny, skøn og inspirerende bog fuld af idéer og opskrifter på håndarbejdsprojekter med fokus på kvinder og kvindeliv.

Læs mere
^