Lysholdere til juledekorationer<BR>og adventskrans
Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Nye plejende vinterfavoritter
Gaveæske delikatesser
Kategori: Stil & mode
Lola ramona

Lola Ramona er et gennemtænkt og gennemført koncept med Gitte Sandquist og Christina Hanquist i spidsen for det kreative crew ...

Lola Ramona ejer en formidabel evne til at grine af sig selv, betragter sin verden fra skæve vinkler og dyrker det uhøjtidelige. Hun er altid glad, en god veninde og den lykkelige ejer af en misundelsesværdig samling skønne sko.

Lola Ramona er et gennemtænkt og gennemført koncept med Gitte Sandquist og Christina Hanquist i spidsen for det kreative crew. Et enkelt øjekast på den farverige kollektion afslører, at hele skabelsesprocessen omkring Lola Ramona har været sjov og udfordrende. Udtrykket er lækkert, uhøjtideligt og super-trendy på samme tid, og humoren skinner klart igennem, i form af frække farver og begavede detaljer.
Selve produktionen af Lola Ramona foregår på en lille familiedrevet fabrik, og her kan det meste lade sig gøre. Også at sprænge alle kendte rammer for traditionelt design og konstruktion af sko! Dette resulterer i frække, flotte, vilde, smukke og ganske vidunderlige sko – der også er til at holde ud at gå i. Hver enkelt sko bliver simpelthen tilpasset, indtil den både har sit helt specielle look OG sidder perfekt på foden. Dette er en vigtig del af konceptet, og derfor har hver enkelt model også fået eget navn: ”Det er en måde at få kunderne til at identificere sig med skoen. Når en kunde en gang har fået en sko, som hun går godt i, skal hun kunne gå tilbage til butikken, og spørge efter fx Minnie eller Pippi og så finde samme pasform, men med et nyt design,” fortæller Gitte Sandquist.
Lola Ramona kollektionen har en sjældent set spændvidde, som bevæger sig fra det super modige og frække til det mere klassiske - fra de nyeste trends til ren rockabilly-stil. Kendetegnet ved mærket er, at i hver eneste kollektion er detaljer som påsatte lædersløjfer, all over prikker, sort-hvide striber på høje hæle eller kontrastfyldte tern i flettet tofarvet læder gennemgående. Derudover finder man altid fortolkninger af de nyeste catwalk-trends i sortimentet, denne sæson er det blandt andet de skønneste lange forede ruskindsstøvler med kilehæl og en helt fantastisk 70’er-inspireret træskostøvle, der skiller sig ud. Lola Ramona går bestemt ikke på listefødder i sine sko, hun går forrest!

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Mode kræver fingeren på pulsen

Mode kræver fingeren på pulsen

T-shirts er det vigtigste i garderoben

T-shirts er det vigtigste i garderoben

Køber du dit tøj i Danmark?

Køber du dit tøj i Danmark?

Stine Goya

Stine Goya

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^