Stil: Lingeri til din figur

Kategori: Stil & mode

Foto: Aubade

Stil: Lingeri til din figur 

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Timeglas form

De heldige kvinder med denne kropsform kan slippe afsted med enhver type lingeri, eftersom deres slanke talje, velproportionerede skuldre og hofter af tilsvarende bredde giver dem friheden til at bære præcis hvad de har lyst til.

  • Tip til øverste del af kroppen:
    Halv- eller ¾-skåls bh for en smuk rundet og velsiddende pasform.
  • Tip til nederste del af kroppen:
    Forstærk et slankt mellemgulv ved hjælp af en talje-shaper, en G-streng eller en tanga-trusse til at forme hofterne.
  • Undgå: Ingenting!

H form

Med skuldre, hofter og talje mere eller mindre af samme bredde, og efter de samme linjer, bør disse kvinders mål være at redefinere deres kurver ved at bryde den rektangulære form.

  • Tip til øverste del af kroppen:
    En V-udskæring for en harmonisk, smidig form. En bodystocking vil forstærke figuren og give illusionen af en slank talje.
  • Tip til nederste del af kroppen:
    En G-streng til at forlænge lårene.

  • Undgå: Bandeau bh-er, horisontale linjer.

Omvendt pyramide form

For at give disse sporty typer (brede skuldre, smalle hofter) en mere kvindelig form, er den bedste løsning at trække opmærksomheden væk fra skuldrene for at give en samlet balance til figuren.

  • Tip til øverste del af kroppen:
    En plunge-bh for at skabe en smuk kavalergang, trækkende op-mærksomheden til den nedre del af kroppen og brydende det 'firkantede' aspekt af profilen.
  • Tip til nederste del af kroppen:
    En shorty med blonder eller en tanga-trusse for at kompensere smalheden af hofterne med horisontale striber.

  • Undgå:
    Bandeau bh-er som fremhæver brede skuldre.

Pyramide form

Indbegrebet af den feminine type med smalle skuldre og en silhouet førende ud til bredere hofter, behøver blot at trække opmærksomheden til en dykkende halsudskæring, der fremhæver skuldrene og formindsker hofterne.

  • Tip til øverste del af kroppen:
    En halv-skåls bh eller bandeau-bh, med horisontale linjer som fremhæver skuldrene.
  • Tip til nederste del af kroppen:
    Italiensk trusse, båret højt oppe på hofterne med fintsyede blonde syninger bagpå, fremhæver de generøse kvindelige kurver.
  • Undgå: Lave nedskæringer ved taljen og vand-rette linjer omkring det samme område, da de giver indtrykket af en lettere profil.




Stil & mode
Ny undersøgelse: Kvinders selvtillid påvirkes af deres forhold til deres bryster  

Mens kvinder, der er på vej ind i 30’erne og 40’erne, bliver mere tilfredse med deres familie, venner, karriere og kærlighedsliv, forbliver deres følelser omkring deres krop for en stor del uændret. Ifølge en undersøgelse foretaget af Tapestry for Triumph har kun knap halvdelen af kvinder over 18 år…

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020 

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Gummistøvler - cool og komfortable 

Med udsigt til måneder med dansk efterårsvejr, regn og søle, er det blevet tid til at finde paraply og gummistøvler frem. Se nye cool og komfortable gummistøvler og få 5 tips til, hvordan du bedst vedligeholder dine gummistøvler og mindsker risikoen for at der opstår revner og sprækker i støvlen.

Læs mere
Stil & mode
Shopping: Efterårsmode 2017  

Bare fordi vejret er kedeligt, behøver man jo ikke selv at være det. Pep efterårsgarderoben op med smukke, gyldne leopardprint. Her et skønt udvalg af nyheder hos annoncørerne fra blandt andet Lollys Laundry, Baum und Pferdgarten, Ganni og By Malene Birgers efterårs kollektioner.

Læs mere
Stil & mode
Libertine-Libertine SS2017 

Med deres forår/sommer kollektion 2017 præsenterer danske Libertine-Libertine et udvalg af smukke, feminine, stringente silhuetter. Her ses elegante, stilrene fortolkninger af klassikere, men også nye styles med udtryksfulde farver, mønstre og materialer.

Bemærk blandt andet kollektionens smukke,…

Læs mere
Stil & mode
MOS MOSH SS2017 

Siden 2010 har Mos Mosh opbygget og skabt et gedigent brand omkring deres jeans. I dag præsenterer brandet kollektioner, som foruden jeans også omfatter toppe og jakker, designet og udført med samme sans for suveræn pasform og god kvalitet, som Mos Mosh jeans er kendt for.

Her et kig på Mos Mosh…

Læs mere
Stil & mode
Nümph SS2017 

Forårets og sommerens kollektion fra Nümph er - som altid - casual, lækker og ligetil. Klædelige styles i sommerlette materialer med fine favematch, hvor fx laksefarve eller fersken møder beige.

Husk at bemærke den super lækre, og helt enkle, blå, ærmeløse blusekjole med stolpelukning og…

Læs mere
Stil & mode
Forårsfornemmelser fra Masai 

Super klædelig forår- og sommerkollektion fra Masai Clothing Company 2017. Kjoler og tunikaer over leggins eller trekvartlange bukser, afsluttet med en kort jakke eller løs og oversized cardigan. Let, blød og diskret luksus.

Læs mere
Stil & mode
Lollys Laundry 6 sommer musthaves 2017 

Let, afslappet og lækker bomehe til sommergarderoben. Lollys Laundry spring/summer 2017.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^