Julesok til pakkekalender<BR>og adventsgaver
Nye plejende vinterfavoritter
Økologisk maling til soveværelset
Akvarel i drømmende farver
Kategori: Stil & mode
Kronprinsesse mary åbner modemesse

Copenhagen International Fashion Fair åbnes torsdag den 10. august af HKH Kronprinsesse Mary, der overværer både CIFF TrendShow og besøger det nyeste skud på CIFF-stammen CIFF Bride & Evening ...

Når modemessens protektor, Kronprinsesse Mary, åbner Copenhagen International Fashion Fair torsdag den 10. august er en del af de to timer, besøget i Bella Center varer, afsat til et besøg i det nye afsnit CIFF Bride & Evening. I A-hallen vil Kronprinsessen til romantiske toner fra pianoet få indblik i, hvad der for tiden rører sig inden for festkreationer m.m.

Ud over at besøge fem danske firmaer på sin rundtur under CIFF, skal Kronprinsesse Mary også se, hvad modebosserne, Uffe Buchard og Kim Grenaa, Style Counsel, har fundet af tøj til det store TrendShow. En kopi af det pompøse haveanlæg ved Versailles slottet lægge græs, blomsteranlæg, grusstier og springvand til præsentationen af den nye sommermode 2007.

Kronprinsesse Mary ankommer til Copenhagen International Fashion Fair torsdag den 10. august kl. 12.00 ved Indgang Vest og forlader Bella Center igen kort efter visningen af TrendShowet.

Norden får egen fagmesse for Fest & Brud
Allerede i forhallen – inden messeområdet begynder – får de besøgende en forsmag på det nyeste skud på CIFF-stammen - ”CIFF Bride & Evening”. En særudstilling leder opmærksomheden hen mod den nyeste satsning – en samlet nordisk Bride & Evening-sektion, der har fået sin helt egen placering i A-hallen.

Copenhagen International Fashion Fair har i den 27. udgave af modemessen for første gang taget initiativ til at samle de udstillere, der forhandler alt inden for Fest & Brud i egen sektion i A-hallen. Udstillere fra Danmark, Norge og Sverige samt andre europæiske lande vil i CIFF Bride & Evening vise, hvad der rører sig inden for det marked, der de sidste år på det nærmeste er eksploderet.

- Det er gennem årerne blevet mere in at blive gift, og det er efterhånden in at gøre ekstra ud af sin påklædning, når man går til fest. CIFF Bride & Evening er en konsekvens af disse tendenser – og der eksisterer ikke en tilsvarende fagmessen nogen steder i Norden, forklarer salgs- og projektleder Bettina Randazzo fra Copenhagen International Fashion Fair.

Stil & mode
Winter Wonderland

Findes der outfits, der signalere nordisk vinter som lune trøjer, swetre, huer og behagelige sko og støvler i smukke, elegante lyse nuancer; beige, lys grå og sart pink?

Læs mere
Stil & mode
Stil: Lingeri til din figur

Det super lækre franske lingeri mærke Aubade, der er kendt for en lang tradition for kombination af kreativitet og know-how, giver her deres hjælp til at udvælge de bedste typer lingeri til lige netop din kropsform.

Læs mere
Stil & mode
Små bryster: Tips til beklædning

Mange kvindet med en lille barm har overvejet brystforstørrelse, og oftest også forsøgt sig med samtlige trik i bogen for at få en mere fyldig barm. Men der er altså rigtig mange fordele ved at have en lille barm, og bryster behøver absolut ikke være svulmende for at være sexede.

Prøv fx lige at...

Læs mere
Stil & mode
Store bryster - Tips til beklædning

Er du en af de kvinder der, fra naturens side, er 'velsignet' med store bryster, så ved du, at det, rent beklædningsmæssigt, ikke altid er lykken.

Læs mere
Stil & mode
Luksusgenbrug - 37 skønne vintagebutikker

Genbrug er hot - og ikke mindst blandt de kvinder, der sætter pris på mode, kvalitet og mærkevarer. Over hele landet dukker der nye luksusgenbrugsbutikker op, og her er det muligt at finde eksklusive mærkevarer til gode genbrugspriser og ægte vintage fund, som fuldender den personlige stil.

Læs mere
Stil & mode
Sommer boho armbånd fra Ibu Jewels

Blandt sommerens favoritsmykker findes der intet, der matcher sommergarderoben bedre end de små perledekorerede bohoarmbånd. Armbåndets fine etniske udtryk og sammensætningen af farver og mønstre, understreger sommerens lette og afslappede stil og kan, med det store udvalg af farver og design,...

Læs mere
Stil & mode
Mode nyheder forår 2020

Pift -garderoben op med lækre nyheder fra forårskollektionerne. Lad dig inspirere af blomstermønstre og sommerfarver fra blandt andet IZIPIZI, lightblue, Bosphorus Jewelry, LauRie, Bøgelund-Jensen, M.Wiesneck, East Copenhagen Jewellery og Tamaris.

Læs mere
Stil & mode
Dansk smykkedesign

Der følger som regel rigtig mange overvejelser med, når man en sjælden gang har mulighed for at købe et ægte smykke. Ægte smykker er kostbare, så investeringen skal gerne være en kilde til fryd og tilfredshed – også langt ud i fremtiden.

Læs mere
Stil & mode
Efterårsmode

Efterårets kollektioner byder på klassiske nuancer som sort, grå og hvid. Men det behøver altså ikke være kedeligt! Pift den grå nederdel op med et sølvsmykke og en sort stilet. Eller prøv kræfter med blomster og tern.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Stine Goya

Stine Goya

Tanktop bambuskvalitet

Tanktop bambuskvalitet

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Få de populære Y.A.S kjoler hos Trendday

Feminine plus size-styles

Feminine plus size-styles

Nye Bøger
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
^